Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

MMI - jaki typ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

powracam do tematu - jeśli to jest mmi 2g low to jaki orientacyjnie bedzie koszt przejścia do mmi 2g high ?

potrzebne są jakieś cześci czy tylko oprogramowanie i czy będzie już wtedy nawigacja?

Opublikowano

Oczywiscie ze do wymiany jest kilka rzeczy :wink: ekran, przewod , naped DVD , tuner radiowy itd.

Jest to tez nie mały koszt 2000-3000 PLN w zaleznosci za ile kupisz graty .

Opublikowano
  • Autor

Jesteś w stanie wrzucić zdjęcie, ew. aukcje co jest do wymiany? I czy panel też będzie do wymiany? Nie mam pokrętła przy lewarku

---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:48 ----------

totalnie nie łapię jak wygląda mmi 2g low a jak high i jakie sa wizualne różnice

Opublikowano

alez te ceny polecialy...

pamietam jak to dyche kosztowalo :whistling:

• 5 lat później...
Opublikowano

Witaj, 

@wrclaguna zauważyłem, że masz obszerną wiedzę na temat audi. Jestem w tym nowy, ale dużo czytałem i szukałem informacji. Mam pytanko jeżeli możesz odpowiedzieć. Jeżeli dobrze rozumiem to to jest wersja MMI 3g basic /low ? bez dysku, mapy 2d . Kolejne pytanie czy jest możliwość, że jest tam czytnik kart sd ? i bluetooth? rocznik 2008 (modelowo 2009) tak jest napisane w ogłoszeniu. I kolejne pytanie czy jest możliwość wsadzenia czytnika kart w miejsce czytnika płyt? jaki koszt? oraz czy jest możliwość zrobienia z tego MMI 3g plus? lub high? jakie koszta w obu przypadkach i czym by się różniły.

Czy wjest możliwość zamiany w tym przypadku na Androida z RNSNAV? jak to działa? czy wszystkie funkcje są sprawne ?

Z góry bardzo dziękuję, za poświęcony czas i pomoc
Pozdrawiam

a4b8.jpg

rsanav.jpg

Opublikowano

To co masz na zdjeciu to MMI 2G.

Opublikowano

czemu 2g? po ty postach wszystkich które tu przeczytałem wydaje mi sie, że to 3g basic/low. Mógłbyś mi wyjaśnić czemu 2g to jest ?
Nawet załącze fotkę na której również sie wzorowałem.
@Tekero

Audi-MMI-2G-3G-3GP-RMC-software-versions

Opublikowano

Optycznie ci spróbuję pokazać:

• masz zmieniarkę płyt zamiast slotów na karty pamięci jak to jest w 3g,

• zerknij na wyświetlacz - na dole godzina i temperatura jest zwyczajnie napisana, w 3g jest otoczona taką ramką.

To jest 2G High kolego, co do tego nie ma żadnych wątpliwości. Wygląda troszkę inaczej niż na tym co pokazales bo tam jest z A6 ekran pokazany. 

Edytowane przez Tekero

Opublikowano

Okej :) dzięki za wyjaśnienie. A czy jest możliwość podłączenia zamiast tego mmi ten zestaw Androida firmy rsanavi ?
podaje link tutaj:

https://rsnav.com/products/audi-8-8-inch-android-6-0-navigation-system-for-a4-b8

ktoś prówał? w jaki sposób jest to podłączane ? pod Aux ? czy jak ? i czy działa to z mmi2g ?

Opublikowano

Nie. Jest napisane, że model do mmi 2g "będzie dostępny wkrótce".

Opublikowano

Okk dzięki za pomoc :)