BeNi2482 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Niedawno kupiłem sobie Audi A4 1.6 z 1995 roku i zastanawia mnie dlaczego silnik stosunkowo szybko nagrzewa sie do temp. 90 stopni C przy normalnej eksploatacji, i taka temperatura utrzymuje sie przez cały czas. Nie wiem czy to tak powinno byc czy może układ chłodzenia jest uszkodzony. prosil bym o pomoc jesli ktos sie bardziej orientuje. Z gory dzieki.
Hincó Opublikowano 23 Grudnia 2006 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Niedawno kupiłem sobie Audi A4 1.6 z 1995 roku i zastanawia mnie dlaczego silnik stosunkowo szybko nagrzewa sie do temp. 90 stopni C przy normalnej eksploatacji, i taka temperatura utrzymuje sie przez cały czas. Nie wiem czy to tak powinno byc czy może układ chłodzenia jest uszkodzony. prosil bym o pomoc jesli ktos sie bardziej orientuje. Z gory dzieki. ]Przydałoby się troche poczytać :568: TO normalne, silnik wtedy pracuje w najlepszych dla siebie warubnkach a wszystkim steruje termostat..
Gość Murzyn Opublikowano 23 Grudnia 2006 Opublikowano 23 Grudnia 2006 BeNi2482, do czasu zapoznania sie z regulaminem, blokuje temat
Rekomendowane odpowiedzi