Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Goodyear EXCELLENCE czy KUMHO ECSTA KU 31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, proszę o pomoc w wyborze opon letnich GOODYEAR http://moto.allegro.pl/item402960322_opony_205_55r16_goodyear_nowe_08_300zl_z_montazem.html czy KUMHO http://moto.allegro.pl/item405695806_opony_nowe_kumho_ku_31_205_55r16_91v_komplet.html. Opony będą w rozmiarze 205/55/R16. Z góry dziękuję za pomoc w wyborze kapciuszków :wink4:

Opublikowano

co do cen to troche przesadziles

bo goodyear u mnie sa po 250zl/szt

a kumho po 230zl/szt

wysylka gratis

sprzedalem naprawde bardzo duzo excellencow i kazdy zadowolony , kumho ze wzgledu na to ze jest mniej znany mniej osob go kupuje,

w testach goodyear exc. tez jest bardziej utytulowany

jesli o mnie chodzi obie opony bardzo dobre, tyle ze goodyear lepszy - i ja bym bral goodyeara ale nie za ta cene co podales -napisz na priv jak jestes zainteresowany[br]Dopisany: 28 Lipiec 2008, 23:53 _________________________________________________po 240zl/szt masz jeszcze u mnie dunlopy fastresponse nastepczyni jednej z bardziej ulubionych opon na forum tzn dunlop sp01.

Opublikowano
  • Autor

zakupiłem już 4szt. KUMHO ECSTA KU31 za 220zł jedna sztuka + wymiana gratis i porównując je do poprzednich MICHELIN PILOT PRIMACY i BRIDGESTONE TURANZA ER30 to jest wielka różnica w prowadzenie na korzyść KUMHO, samochód jedzie jak po szynach tak się trzymają drogi :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może trochę stry kotlet, ale miałem te Kumho Ecsta 17'' w Chryslerze i nie dam złego słowa powiedzieć. Może mało popularne, ale naprawde warte uwagi.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

osobiście nie sądziłem, że te kumho są takie dobre? ciekawe jak w dalszej eksploatacji?

Opublikowano

myślę że te KUMHO to musza byc calkiem niezłe oponki, bo jakies 30 minut temu stojąc w korku widziałem takie kapcie na najnowszym mercedesie CLS 63...a takie autko do najtanszych nie nalezy i nie wydaje mi się że właściciel zakładał by byle jakie opony :mysli:

Opublikowano

kolego zdziwilbys sie jaki opony ludzie zakladaja do swoich furek, ostatnio klient byl u mnie nowa E-klasa z 2007roku i nic tylko on chce wanli 235/45r17 bo opona kosztuje 205zl/szt i to mu wystarczylo, nie dalo go sie przekonac do niczego drozszego i lepszego, takich przypadkow to w tygodniu mam kilka, ze goscie przyjezdzaja furami grubo ponad 100tys zl i kupuja najtansze opony. Co do kumho ku31 to nie jest to zla opona, ale napewno stoi ponizej hankooka , a opony sa w podobnej cenie. Tak wiec sa napewno lepsze w tej cenie.

Opublikowano

bo teraz mercedes zakłada do swoich osobówek opony kumho. mam w swoim audi kumho ku31 205/55/16 zrobiłem na nich 20 tys km i są naprawde super polecam!!!