tomekcieklin Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Witam. Mam taki mały problem z Moją Audi. Gdy jest zimne serce to ciężko trochę pali. Ale po zapłonie gdy wyłączę silnik pali od strzałą. Zimą to samo. Zmieniłem świece , czujnik temperatury dobry. ktoś mówił ,że powinienem wymienić oringi ale czy to coś ma wspólnego????Może ktoś miał taki przypadek ??? co mam zrobić /wymienić
tomyx1307 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Mogą być nieszczelne oringi. Postaw auto na pochyłym terenie, przodem do dołu i zobacz,jak odpali. Jeżeli dobrze, to znaczy,że paliwo się cofa. Wtedy do sprawdzenia zaworek zwrotny na filtrze,pompa vacum i pompa w zbiorniku.
tomekcieklin Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2013 ok tak zrobie i zobaczę rano.
jarfab0511 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 witam przykleje sie do tematu, sprawdziles kolego z tym przechylem i paleniem auta?
Roovie Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Ja proponuje sprawdzic czujnik polozenia kola zamachowego to czesta przyczyna. Koszta w granicach 150 zl
jarfab0511 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Ja proponuje sprawdzic czujnik polozenia kola zamachowego to czesta przyczyna. Koszta w granicach 150 zl jak sprawdzić ten czujnik? komputerem da rade?
macisz12 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Sprawdź kąt synchronizacji vagiem. Grupa 4 log statyczny i dynamiczny
tomekcieklin Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 Witajcie. Nie było mnie wiec stad spóźnienie w odp. Autko było na pochyłym i nic nie pomogło ;/ ---------- Post dopisany at 18:54 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ---------- Jutro podjade na komputer i zobaczymy co i jak. Wszystko jutro wam opisze
Rekomendowane odpowiedzi