kuba9001 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Witam mam pytanie czy mając licznik od s4 b6 z kolorowym fisem angola da rade wgrać wsad czy jakoś tak to się nazywa z licznika s4 europy i bd pokazywał prędkość właściwie tzn chodzi mi o to ze przekładając europejska tarcze prędkościomierza do anglika źle pokazuje prędkość ale czy wgrywając wsad bd chodził tak jak Europa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI766 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 tak będzie chodził, jak chcesz to mogę dać ci namiar do sprawdzonego gościa który to w miare tanio robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 bedzie chodzil ale nie zawsze sie udaje czesto licznik pozostaje martwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Teraz pytanie gdzie dorwać tarczę z licznika EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9001 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Frosty a przyszedł Ci ten licznik z allegro za 100? bo ten pomysł mi wpadł do głowy jak znalazłem te liczniki na allegro a potem w ciekawych aukcjach na forum tyle ze już ich nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 ja kupiłem ten drugi i do mnie dotarł co do przełożenia tarczy prędkościomierza z EU do GB to niebardzo bo są inaczej wyskalowane. przykładowo jadąc 100km/h będziemy mieli na tarczy 70km/h co do przekładania elektroniki czy kodowania licznika na swój sposób plus do tego tarcza prędkościomierza, to się nie opłaca, łatwiej i przyjemniej kupić licznik EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jeśli licznik RB4 crypto to zapomnijcie o zmianie wsadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Ano to jest RB4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9001 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Jeśli licznik RB4 crypto to zapomnijcie o zmianie wsadu. no i cały mistery plan w piz*u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho81 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Jeśli licznik RB4 crypto to zapomnijcie o zmianie wsadu. Możesz wytłumaczyć dlaczego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi