Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ADR 1.8] czy zakładał ktos do 1.8 turbo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moje pytanko czy zakładał ktoś turbo do zwykłej 1,8 ADR? i ile to kosztowało co i jak dokładnie! czekam na odp z niecierpliwością!

Opublikowano
moje pytanko czy zakładał ktoś turbo do zwykłej 1,8 ADR? i ile to kosztowało co i jak dokładnie! czekam na odp z niecierpliwością!

Niekalkuluje się lepiej sprzedać ten model i kupić 1.8T przynajmniej będziesz miał oryginał i wszystko na swoim miejscu

Opublikowano

Niekalkuluje się lepiej sprzedać ten model i kupić 1.8T przynajmniej będziesz miał oryginał i wszystko na swoim miejscu

dokladnie jak kolega pisze bez sens.trzebabylo od razy pomyslec :razz:

Opublikowano
  • Autor

hah odrazu jak odrazu bo nie dalo sie odrazu pomyslec, szukałem 3 miesiace turbo ale wszystkie byly tak wyj.... ze szkoda gadac, a tu trafilo sie 1,8 bez turbo stan igła 94 tyś przebiegu(org.przebieg bo sprawdzilem zanim kupilem) i jeszcze w dobrej kasie, wiec sie namówiłem jakbym poczekał jeszcze z pół roku to bym mógł prawie w turbach przebierać:P pozdro

Opublikowano

1.8 a 1.8T to zupelnie inne silniki (różnica to nie tylko turbo) ....... i zakladanie do wolnossacego turbo mija sie z celem i nie jest takie łatwe oraz kosztowne...... tak jak pisali inni sprzedaj i szukaj juz uturbionego silnika.....

Opublikowano
  • Autor

wiesz co mam juz swoje 1,8 juz rok prawie noi tyle do niego dolozylem kasy totez serca ze az zal by mi bylo go sdprzedawac, narazie jezdzimy:P

Opublikowano

koszt okolo 10 tys. szybciej i łatwiej jest zmienic silnik na 1.8 t,ale sam silnik nie całe auto