myczek Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 a wiec i ja pokaze swoja ,choc jest to narazie seryjny wypust z malymi dodataki
Piechol Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 ładny a co to za zaślepki na plastiku zderzaka z tyłu? jakiś parktronik?
myczek Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Opublikowano 31 Lipca 2008 Piekna fela.. Co to za firma..? sat14 Neo 8.0J a oponki 225/40ZR18 NSII Ultra Sport ładny a co to za zaślepki na plastiku zderzaka z tyłu? jakiś parktronik? dokladnie zalozym go jakie roczek temu Pozatym uruchomilem FIX i tempomat oczywiscie dzieki "Audi A4 Klub Polska" :notworthy: :gwizdanie:
rav Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Auto ładne. Tylko te felgi... ale to moja subiektywna ocena
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 spox , pomaluj dokładki pod kolor nadwozia
rav Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 spox , pomaluj dokładki pod kolor nadwozia A mi tam ten kontrast się podoba
Rekomendowane odpowiedzi