Gość Murzyn Opublikowano 25 Grudnia 2006 Opublikowano 25 Grudnia 2006 autko chyba ladne...malo fotek Kolego zmien nazwe tematu (2pkt regulaminu) do tej pory temat bedzie zablokowany dobra sa swieta...poprawie, ale next time nie zapominaj oodpowiednim nazwaniu tematu
Gość zdeniu Opublikowano 25 Grudnia 2006 Opublikowano 25 Grudnia 2006 ładna seria popasuj tylko co nie co (np. dół drzwi kierowcy względem błotnika :mikolaj: ) no i ja bym zdjął te tworzywo/plastik/żywice z bagażnika :blush:
mokom69 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2006 wiesz autko dopiero niedawno zakupione wiec jeszcze nic niezrobione ani nic nieruszalem:)ale dzieki za wyrazenie opini
Gość Murzyn Opublikowano 25 Grudnia 2006 Opublikowano 25 Grudnia 2006 no i ja bym zdjął te tworzywo/plastik/żywice z bagażnika _________________ chyba ze masz tak uroczy bojler jak ja
rex Opublikowano 26 Grudnia 2006 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Nie wiem co Wy macie do tych spojlerów Jeśli nie jest to "skrzydło od Boeinga", to moim zdaniem prezentuję się naprawdę fajnie. Np: moim zdaniem spojler u Murzyna robi bardzo pozytywne wrażenie i jego B5 przez to wygląda dużo przyjemniej
Gość Murzyn Opublikowano 26 Grudnia 2006 Opublikowano 26 Grudnia 2006 rex, juz na forum byla o to wojna..krowka wystarczyla i nawet T-zolw powiedzial ze ladny, wiec luzik
mokom69 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2006 i racja kolego jak sie znudzi to mozna zdjac ale ja rowniez uwazam ze niestest tk tragicznie ale wiadomo kazdy ma swoje zdanie:) pozdro
Dawid22 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Bardzo ładne autko i do tego z Radomia :sindbad:
Gość zdeniu Opublikowano 26 Grudnia 2006 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Murzyn, to jak na rocznym spocie postawisz krówke to dopóki będzie działać będę potwierdzał że spoiler jest cacy :622:
mokom69 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2006 pozdrawiam kolege z Radomia:) co to za krówkna natym spocie??
Rekomendowane odpowiedzi