Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

MTM AUDI A4 2.0 TFSI z Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Panowie, jestem po rozmowie z MTM Polska , w Bielsku-Białej. Chciałbym zapytać o opinie, jak ten serwis pracuje, jakieś doświadczenia.

Mam zamiar zrobić lekki Tuning mojej niuni, troszkę to kosztuję ale cóż raz się żyje :D

Kiedyś byłem w V-tech ale to było nieporozumienie.Czekam na jakieś ciekawe opinie, bo jutro do nich jadę a mam z 800 km :wink:

Pozdrawiam :wink:

Opublikowano
  • Autor

Generalnie ze Śląska, okolice Katowic, lecz na dzień dzisiejszy mieszkam w Austrii. Kiedyś mój ojciec również posiadał taki samochód, pojechaliśmy na V-tech i była po prostu maskara... auto nie jechało potem dobicie i potem znowu nic :facepalm:.

Czytałem na stronie MTM.DE ,że oni współpracują z Audi i są ich oficjalną firmą tuningową...

Opublikowano
  • Autor

Tak , tylko Pan z MTM mi potwierdził , iż gdbybym miał problemy z softem itp. miałbym gwarancję również za granicą, więc za tym przemawia mnie MTM. Jak sądzisz to solidna firma? Podobno z 245 PS i 350 Nm wyciągają z programu...

Opublikowano

Ja także proponuję coś z firm Dynosoft/Ecu Project/CompSport

Opublikowano
  • Autor

czyli MTM nie... a czemu, czy chodzi o ceny czy jakośc??

Opublikowano

Mam wątpliwości co do jakości ich usług.

Opublikowano

MTM wgrywa gotowce i to jest największy sprzeciw jezeli chodzi o nich ...:kwasny:

Opublikowano
Tak , tylko Pan z MTM mi potwierdził , iż gdbybym miał problemy z softem itp. miałbym gwarancję również za granicą, więc za tym przemawia mnie MTM. Jak sądzisz to solidna firma? Podobno z 245 PS i 350 Nm wyciągają z programu...

Polecam CompSport z autopsji :wink:

Opublikowano

jak masz za duzo luznej kasy to podjedz do ABT ... >_<

Opublikowano
  • Autor

nie no luźnej kaski nie mam :naughty: zbierałem choo choo choo długo na furke, no i nie chcę się mieć zawodu. No cóż czytałem opinie w internecie, oczywiście jedne na (+) drugie na (-)....

Po rozmowie z Panem z MTM, wynika że potrzebował mój numer VIN do wysłania go do siedziby w Niemczech w celu napisania programu ( tak, w to mogę uwierzyć , gdyż dzwoniąc również tutaj w Austrii , powiedzieli mi to samo. Teraz w zależności w jakiej kondycji jest mój silnik ( tzn. może nawet w serii 220 PS mieć.. więc może wyjść ładna sumka po tuningu)...

Opublikowano

I jak on wyczyta z vinu kondycje twojego silnika ?:whistling:

Opublikowano
  • Autor

Kolego tego już Ci nie powiem... Chyba potrzebował VIN do ustalenia dokładnej specyfikacji tego silnika ( turbo , skrzynia) no program ma być na ten silnik napisany, również w Niemczech mi tak powiedzieli... :wink:

Opublikowano

Czyli inaczej gotowiec do wszystkich tego typu silnikow 2.0T ...nie polecam ...lepiej posluchaj innych i uderz tam gdzie koledzy pisali powyzej

Opublikowano
Kolego tego już Ci nie powiem... Chyba potrzebował VIN do ustalenia dokładnej specyfikacji tego silnika ( turbo , skrzynia) no program ma być na ten silnik napisany, również w Niemczech mi tak powiedzieli... :wink:

Tak jak pisza poprzednicy, nie wierz w sciemy o indywidualnym sofcie.. nawet jezeli u nich na hamowni bedzie sporo, moze sie okazac ze bedzie lipa na normalnej hamowni :))

Zaufaj kolegom z forum, nie pozalujesz.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Opublikowano

jak to dziadek powiedział "kondycji serducha" nie zczyta Ci kolego z VIN-u :wink: a jak ogólnie wiadomo kondycje są różne :kwasny: sam piszesz, że na furkę zbierałeś choo choo :wink: nikt Ci tu nie chce na złe więc chociaż weź pod uwagę to co piszą koledzy :wink: a będziesz zadowolony :gicior:

Opublikowano
  • Autor

Dobra , koledzy i o to mi właßnie chodziło , dzięki za opinie. Teraz już ochłodłem z MTM. Jutro na spokojnie po oglądam sobie strony internetowe waszych tunerów... I napewno coś znadziemy.

Dzięki za opinie.