Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

biały dym i problem ze startem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ze swoją niunią. wszystko zaczęło się od usunięcia dpf chwilę później poszedł popychacz zaworów na 3 cylindrze wiec do wymiany poszły wszystkie szklanki (8 sztuk) oraz nowy wałek rozrządu i panewki wałka oraz nowy olej i uszczelka pod dekiel. wszystko złożone błędy skasowane teraz samochód dymi na biało zaraz po odpaleniu i podczas powolnej jazdy na wstecznym dzisiaj rano pojawił się problem z odpaleniem. samochód trzeba kręcić chwilke wcześniej palil na dotyk. Wczoraj podczas jazdy znów wywaliło check i auto straciło moc po zgaszeniu i ponownym uruchomieniu silnika wszystko wraca do normy ale check świeci cały czas zauważyłem że włacza się tryb serwisowy przy obrotach powyżej 3 tys wcześniej jest ok.. ktoś ma jakiś pomysl na to co się dzieje mnie już rece opadają i mam serdecznie dość tego samochodu...

błagam pomocy

Opublikowano

A robiłeś diagnostykę vagiem. Jakiś błąd się zarejestrował?

Opublikowano

A czy operacja usunięcia dpf-a została dobrze zrobiona. Może tu tkwi problem.

Opublikowano
  • Autor

Po wymianie walka były kasowane błędy i tylko byl przeplywomierz dzisiaj rano blad zniknal sam ale przy predkosci ok 150 km/h znow wlaczyl sie tryb serwisowy po ponownym uruchomieniu silnika bylo wszystko ok... sam nie wiem. Jesli chodzi o dpf to wszystko bylo ok bo jezdzilem ponad miesiac i zero objawow ze cos jest nie tak. Wiec problem tkwi gdzies indziej. Jest moze ktos z okolic katowic dabrowy górniczej kto ma kabelek diagnostyczny i moze mi pomoc?

Opublikowano

Moze zapytaj chłopaków w dziale spoty.