MiGsu Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Jak w tytule, dopadłem vcds i pierwsze na dzien dobry co mi zawsze chodziło po głowie to zakodowanie by wskazówki zegarów sie odkręcały i wracały do pozycji 0 po przekręceniu zapłonu. Wiem, że sie da bo widziałem i przyznać muszę, że "pięknie" to wyglada. Nie potrafie tego odnalezdz na forum może ktoś coś podesle
egon@ Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Temat był już poruszany ale niestety umarło.
MiGsu Opublikowano 11 Września 2013 Autor Opublikowano 11 Września 2013 nie no jak się nie da jak sie da!!!, kilka lat temu pamiętam na warsztacie jak siedziałem z moim golfem IV to widziałem jak gość coś takiego robił w b7, zapytałem wtedy czy w moim golfie sie da, sróbowalismy ale nic z tego , wiec... w wakacje spotkałem pod audi centrum chłopaka który czekał na swoje b7 w serwisie, mówieł że ma to uruchomione oraz że np, świecą mu sie same "patyki" a reszta jest zgaszona, więc... ---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:33 ---------- ok, heh znalazłem słowo by zastąpić "patyki" - wskazówki, przez chwilę zwątpiłem
mikołaj Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Jest taki jeden co wie ale nie powie. http://a4-klub.pl/kosz-31/test-zegarow-przekreceniu-zaplonu-268062/index2.html
MiGsu Opublikowano 11 Września 2013 Autor Opublikowano 11 Września 2013 kolego z którym rozmawiałem w wakacje we wrocławiu pod audi centrum, jesli mnie czytasz odezwij sie!!!
MatteoAlessandro Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 tutaj wszystko jest na tacy, jutro koduję u siebie
Rekomendowane odpowiedzi