Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Czy można coś zepsuć w aucie w czasie logowania ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można coś zepsuć w aucie w czasie logowania ?? Dziś bawiłem się VAG-iem i jak robiłem logi to usłyszałem pisk i na FIS-ie ukazało się takie kółeczko z wykrzyknikiem otoczone z dwóch stron nawiasem. Po chwili to zniknęło i już się nie pojawiło. Pojechałem na grzyby około 20km i nigdy się to już nie ukazało. Mogłem coś przekombinować ?

Opublikowano

Czy można coś zepsuć w aucie w czasie logowania ?? Dziś bawiłem się VAG-iem i jak robiłem logi to usłyszałem pisk i na FIS-ie ukazało się takie kółeczko z wykrzyknikiem otoczone z dwóch stron nawiasem. Po chwili to zniknęło i już się nie pojawiło. Pojechałem na grzyby około 20km i nigdy się to już nie ukazało. Mogłem coś przekombinować ?

pewnie polaczyles sie ze sterownikiem ABS-u ... :naughty:

a tak poza tym .. podczas logowania [szczegolnie dynamiczne] moze jebnac wszystko ... od odpadniecia kola az do wyjebania korb bokiem ... [silnk jest wtedy maksymalnie obciazony]

Opublikowano
  • Autor

Czyli wychodzi na to, że ten komunikat wyskakuje na FIS-ie podczas połączenia się ze sterownikiem ABS ??

Opublikowano

Czyli wychodzi na to, że ten komunikat wyskakuje na FIS-ie podczas połączenia się ze sterownikiem ABS ??

tia ...

Opublikowano
  • Autor

Dzięki spanky - uspokoiłeś mnie. Muszę trochę poczytać o logowaniu, bo jestem w tym cieniutki. Może dlatego,że jeszcze nigdy sytuacja mnie nie zmusiła do diagnozowania mojej fury.Oby jak najdłużej tak było,a do tego czasu może się trochę podszkolę. Można zamknąć.

Opublikowano

Może dlatego,że jeszcze nigdy sytuacja mnie nie zmusiła do diagnozowania mojej fury.Oby jak najdłużej tak było,a do tego czasu może się trochę podszkolę.

Czasami warto profilaktycznie podłączyć VAG'a i zobaczyć jak to wszystko wygląda.