popos.d Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Witam, Ma dziurę w jednej z czterech gum łączących kolektor ssący z dolotowym. Czy jest możliwość wymiany tej że gumy bez zdejmowania kolektora ? Wydaje mi się że jest za mała przerwa między ssącym a dolotem po jej zdjęciu nie chciał bym sobie narobić kłopotu bo nie wiadomo czy wcisnę tam tą gumę.
hulek516 Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 ja u siebie już nie pamietam dokładnie ale rozpiołem po jednej zapince i poluzowalem kolektor i poszło raz dwa.
benyA4 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 tak jak pisze kolega hulek poluzuj caly kolektor to nic skaplikowanego .
popos.d Opublikowano 15 Września 2013 Autor Opublikowano 15 Września 2013 czy jak poluzuję kolektor dolotowy to nie będę musiał wymieniać poza tą wspomnianą gumą żadnych uszczelek bądź czy coś mi nie wyleci? - czy muszę spuścić płyn chłodniczy i zdjąć zbiornik płynu ? - czy przepustnicę muszę ruszać (odkręcać) ? - co znaczy cyt. ,,po jednej zapince i poluzowałem kolektor'' ?
risones Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 hej dajcie fotke tej gumy jesli to nie problem
bociek666x Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Wie ktoś może jaki jest numer cześci tej gumy/łącznika?
Rekomendowane odpowiedzi