Skocz do zawartości
IGNOROWANY

a4 B6 springi i Amory z 1ba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie poszukuję zawieszenia z 1ba.

Obecnie posiadam u siebie 1bv i jest dla mnie za twarde.

Może ktoś jest akurat przed chęcią wymiany ?

Opublikowano

Jaki stan i przelot ?

Opublikowano

powiem szczerze że nie wiem :kwasny:

Samochód mam od kilku tygodni, jest dla mnie za twardy, jak Panu odpowiada to poniżej wrzucam zdjęcia zaraz po kupnie i kartkę znamionową z książki serwisowej.

3474459828.jpg

3474459828_1.jpg

3474459828_2.jpg

krzem.jpg

Opublikowano

felgę masz 17czy 18 ?

Opublikowano

wiesz jak dam radę to podlecę w następnym tygodniu na stację diagnostyczną i sprawdzę jaki jest stan moich amorów i dam znać :wink: bo nie chcę nikomu zapodawac kota w worku

Opublikowano

Ok ja jestem po przeglądzie i do amortyzatorów ani zawieszenia gość sie nie doczepił.

(nie wiem ile dokładnie miały ale skoro podbił to ok).

Auto trzyma się drogi jak przyklejone nic w zawieszeniu nie stuka ale niestety jeżdżę prawie cały czas z dzieciakiem i mam takie drogi w okolicy że dramat.

Opublikowano

Mam Komplet 1BA avant 2.5 v6 Quatro

Opublikowano

pytanie teraz czy pasuję czytałem coś o kategoriach wagowych itd.. ale niestety nie znam się na tym.

Może podasz kategorie wagowe tego zawieszenia i jak chłopaki mi potwierdzą że pasują to byśmy się dogadywali ?

Opublikowano

felgi zostawiasz ?

Opublikowano

Z tego co porównałem jest spora różnica w kategoriach wagowych między twoim 2.5 a moim 1.9 więc nie będe ryzykował.

Ale dzięki.

Opublikowano

Czyli jesli mam u siebie OYK i OJJ to podpasi ?

---------- Post dopisany 17-09-2013 at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany 15-09-2013 at 20:35 ----------

Czyli jesli mam u siebie OYK i OJJ to podpasi ?

witaj , kolega załatwił mi dzisiaj tak na szybko wizyte w stacji diagnostycznej i było po 70 % przód i tył , tylko nie mam wydruku . Daj znać czy taki stan by Ci odpowiadał to wtedy podlece gdzies jeszcze raz i zrobię wydruk . Aha , napisz jeszcze jak ewentualnie chciałbyś dokonac operacji wymiany wysyłka czy w jaki inny sposób :wink: