Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Rozrząd audi a4 1.9 jakiej firmy??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli byś udowodnił, że z winy złej jakości części to byś mógł się starać o odszkodowanie, oczywiście nie było by to łatwe

Opublikowano

Jeśli zerwie się pasek, bądź jakaś rolka prowadząca czy też napinająca i był to zestaw że wszystko było od jednego producenta np INA to składasz reklamacje odnośnie samej części oraz możesz wystąpić o zwrot kosztów naprawy za silnik przedstawiając wszystkie dokumenty zakupu itp jakie poniosłeś na naprawę. Sprawa komplikuje się gdy cały rozrząd jest wszystko z innej parafii, i wówczas może być tak że każdy będzie zwalał winę na innego producenta wtedy jest super :)

Jeszcze inaczej to wygląda gdy kupisz części sam a warsztat tylko robił montaż, jeden będzie zwalał na winę części a producent będzie zwalał winę na zły montaż i ponownie jesteśmy w czarnej d.... bo nie ma winnego. Dlatego może i przepłaci się czasami ale lepiej jak mechanik bierze na siebie wszystko zakup częsći itp, wówczas on jako osoba ostateczna jest zobowiązany do tego by zapewnić ci okres gwarancji na 2 lata.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Słuchajcie mnie chyba krew zaleje zamówiłem te czesci co wyzej pisałem i przyszły dałem do roboty mechanikowi a on dzis dzwoni że części są złe bo pasek inna za głóśno chodzi i jest do d*py,ze rolka nie pasuje bo rolka napinająca nie jest z siłownikiem i mówił że musi swoje części kupić bo jeszcze do trzeba wymienić paski klimy i alternatora jak myślicie prawda czy po prostu chce zarobić? czy da rade wsadzic rolke napinającą bez silownika ??

Opublikowano

W rozrzadzie z napinaczem jest do czerwca 2002 potem sprężynowy. Ale może chodzi o naciag paska alternatora wiec lepiej z napinaczem wymienić.Co do pompy to ja bym takiej nie kupił. Ale wolny kraj.

Wysłane Pocztą Polską przy pomocy listonosza.

Opublikowano
  • Autor

dzieki dzięki :)

• 9 lat później...
Opublikowano

Witam rozrząd do a4 b6 1.9 tdik 130 km avf quattro jaki rozrząd polecacie ? 
dayco + pompa hepu czy continental + pomp hepu ?