Dreger Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Witam Koledzy zaczęło mi stukać przednie zawieszenie. Podlewarowałem auto i okazało się że luzy mają górne wahacze przednie. Moje pytanie jest następujące: Czy wymienić od razu dwa górne? Czy tylko te przednie? Wymieniać dolne jeżeli nie mają obecnie luzów? Jeżeli chodzi o firmę to mogę kupić oryginały Lemforder w cenie ( 4 sztuki górne ) za ok 610 zł w Inter Carsie. Opłaca się? pozdrawiam
gerlinski Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Wymienia się parami. Ale najlepiej pojedż jeszcze na ścieżkę niech Ci sprawdzą całe zawieszenie sam nie zawsze ocenisz czy wszystko jest ok. Może któraś końcówka mieć luz np. A wtedy szkoda kasy na zbieżność po wymianie wahaczy. Co do Lema to dobry wybór tylko drogi......
rudi2891-1 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Pojedyncze i tak ciężko wymienić bo czasami trzeba śruby podgrzać a wtedy gumy idą z dymem.A lemy w tej cenie to ok.Brać
Rekomendowane odpowiedzi