Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 b5 boczki od avant'a do sedana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam małe pytanko, a mianowicie czy boczki od avant'a pasują bezproblemowo do sedana?Z góry dzięki za szybką odpowiedź.

Opublikowano

Podziękował bo zakupiłem takowe po niskiej cenie. :D

Opublikowano

tez niedawno kupilem od awanta i załozyłem do swojego sedana.(na razie sam przód bo tyłu nie mam czasu przełozyc).:decayed:

Opublikowano

No mi się udało wyrwać skórzane(kompletne razem z przełącznikami oraz głośnikami) za 150zł to chyba dobra cena co?

Opublikowano

raczej dobra.ja dałem 140 bez wyłaczników.i materiałowe.

Opublikowano

Ja trafiłem na a4 do rozbiórki na full opcji, ma wszystko co mogło być możliwe...Składane lusterka,grzanie tyłków,full skóry itd. Ale ciekawi mnie jeszcze jeden temat dotyczących składanych lusterek, bo majstry nie wiedzieli i złożyli je ręcznie.Teraz można je złożyć i rozłożyć bez problemu nie używając większej siły.Oba lusterka przy rozkładaniu ręcznym odchylają się o większy kąt niż na prawidłowym ustawieniu.

Opublikowano
No mi się udało wyrwać skórzane(kompletne razem z przełącznikami oraz głośnikami) za 150zł to chyba dobra cena co?

dałem za skórę komplet z dekorami klamkami lampkami itd 80 zł (Angole do przerobienia) :wink:

Opublikowano

No ja miałem od s-line europejczyka razem z listwami+dekory na deskę.

Opublikowano

bardzo dobra cena za te boczki, ja drozej kupiłem, ale wersja z dodatkowym glosnikiem, w sumie mało spotykane

Opublikowano

Kolego a mógłbyś zaprezentować foto?

Opublikowano
, ale wersja z dodatkowym glosnikiem, w sumie mało spotykane

gdzie ten dodatkowy głosnik sie znajduje?

Opublikowano

pasują bo mam tak u siebie z avanta biała skora z obiciami do sedana legnie idealnie. Tylko pamiętaj ze na tylnej kanapie nie będą pasować blokady kanap i przy gwałtownym hamowaniu skalda się kanapa ;p

Opublikowano
, ale wersja z dodatkowym glosnikiem, w sumie mało spotykane

gdzie ten dodatkowy głosnik sie znajduje?

20130926_204902_zpsf4e9254a.jpg

Opublikowano

a to o ten głosnik chodzi.i od czego jest ten głosniczek bo kiedys ktos chyba pytał o to na forum.

Opublikowano

od navi

Opublikowano

ile dałeś ? jakiej wielkości ten dodatkowy głośnik 87mm ? jak ktoś ma takie kpl 4szt full 4 el szyby bez dziur na kolbe w kolorze czarnym wezme od ręki ;) coś w ten design

DSC00994.jpg