Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] airbag wymiana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nastepujace pytanka musze wymienic sensor airbag, poduche i tasme zwijakową. posiadam juz poduche i sensor czy moge ten sensor juz terz zakontowac a poznej dopiero zwijaka i podlaczyc poduche?? czy jest mozliwosc ze wybuchnie wtedy?? czy moze poczekac az bede mial zwijaka najpierwo podlaczyc zwijak i poduche a pozniej dopiero sensor? No i drugie pytanie wczesniej mialem sensor o numerze 8A0 959 655 i nie umialem nigdzie takiego samego znalezc i kupielm z tym samym numerem ale na koncu ma jeszcze B gosciu ktory ja sprzedawal mowi ze ona jest tylko na poduche kierowcy czyli tki jak potrzebuje. Czy moge zamontowac z tym numerem sensor??

Opublikowano

rozłącz akumulator i nic nie wywali, (ale jak poźniej podłączysz to nie wiem co się stanie :evil:)

Opublikowano
  • Autor

yyyy nie strasz mnie :P:P:P juz mam dosc roboty z nim po wypadku:P no i kosztow:) jak podepne sterownik i nie bedzie poduchy (zwijaka bede mial w poniedzialek) to sensor nie wylapie mi bledu?? no i co z tymi numerami poduch bedzie to pasowac?? :) poczytalem na norum trche o tym i zaczynam sie bac ze ten sterownik moze przyniesc wiecej szkody niz pozytku :mysli:

Opublikowano

8A0 959 655 zostało wycofane z produkcji i 31.07.1998 r. zastąpione przez 8A0 959 655 B.

Więc śmiało montuj nowy sterownik.

Opublikowano

nic ci nie wywali -jak bedzie cos nie tak to poprostu kontrolka airbagu sie bedzie palic i wszystko-ale aku. odłącz przy zakładaniu

Opublikowano
  • Autor

dzieki chlpaki sterownik zamontowny:) w pon przyjdzie zwijak to zamontuje. A podlaczylem sterownik i wywalilo mi jeszcze bledy napinaczy pirotechnicznych;p NIE POMYSLALEM O tym wczesniej bo mi pasy normalnie chodzily takze czeka mnie jeszcze zakup pasow:P no ale trudno bezpieczenstwo najwazniejsze :)