Opublikowano 21 Września 201313 l Ma ktoś pomysł co to może być od niedawna słychać takie coś spod maski. Nie za każdym razem tak jest i jak dodam gazu to przestaję stukać.
Opublikowano 22 Września 201313 l czasem nie wtryskiwacze gazu:)??? ---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 18:06 ---------- a na cieplym silniku jak zapalisz tez tak jest??
Opublikowano 22 Września 201313 l dla mnie to nic niepokojącego tam nie słychać Może to naprawdę wtryski LPG tak pukają, przełącz na pb i zobacz czy nadal puka Jeżeli po wyłączeniu LPG nadal puka to sprawdź poziom oleju oraz jego ciśnienie może ma za małe i szklanki pukają Ale myślę że nic strasznego tam się nie dzieje
Opublikowano 22 Września 201313 l Autor Właśnie to nie wtryski lpg, bardziej taki dosyć głośny metaliczny dźwięk
Opublikowano 23 Września 201313 l sprawdź ciśnienie oleju może pompa niedomaga i szklanki się odzywają
Opublikowano 23 Września 201313 l ściągnij ten plastik z góry i posłuchaj czy to nie przypadkiem nie stuka od grodzi pod deklem. Obstawiam łańcuch. Napinacz nie domaga i stuka o obudowę
Opublikowano 2 Grudnia 201312 l Autor Wygląda na to ze to będzie to co mówisz. Wie ktoś jakie mniej wiecej koszta naprawy ? Jeździłem do tej pory bo strasznie nie stukało ale teraz to już za każdym razem prawie jak się nagrzeje i postoi na wolnych obrotach. Jutro mechanik ma tam kuknac i brać sie za to.