czeslaw555 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Polecam z Gdańska p. Marka Brylowskiego Warsztat samochodowy. Mechanika pojazdowa. Marek Brylowski. Gdańsk ja naprawiam u niego swoje auta już od wielu lat. Jako że nie lubię powierzać swoich aut byle komu szukałem kiedyś właściwego warsztatu które ogarnie moje auta. Oddawałem do naprawy do różnych ludzi, zawsze byłem przy naprawach bo chciałem widzieć czy znają się na rzeczy. Nie zawsze byłem zadowolony z ich usług, w końcu trafiłem na ten warsztat i trwam przy nim już ok 10 lat. Polecam, ludzie tam pracujący znają się bardzo dobrze na rzeczy i mają odpowiednie narzędzia. Warsztat samochodowy Marek Brylowski 80-774 Gdańsk ul. Maki 10 tel. 601 631 963 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishekpl Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 witam, a wiadomo coś komuś o mechanikach z Gdyni ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fileo Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Było pisane o Gdyni. M.in Wass Serwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishekpl Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Od niedawna jestem posiadaczem Audi i członkiem tego forum. Także jak byś mógł to proszę o link do poprzednich konwersacji na temat Mechaników (specjalizacja Audi) na terenie Gdyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi