lukasz86 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Witam, mam następujący problem. Od około 2 tygodni nie załącza mi się sprężarka w klimatyzacji. Panel działa w porządku, wszystkie przyciski ok, pojawia się nawet gwiazdka. może ktoś wie: Jak sprawdzić czy panel podaje sygnał na przekaźnik i wykluczyć jego awarie ? czy można jakoś pominąć przekaźnik i załączyć na krótko sprężarkę aby wykluczyć awarie przekaźnika? pozdrawiam, Łukasz
macietola Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 a masz wystarczajaca ilosc czynnika?
lukasz86 Opublikowano 26 Września 2013 Autor Opublikowano 26 Września 2013 wydaje mi się ze jest OK, ale musiałbym podjechać do speca. A brak czynnika powoduje nie załączanie sie sprężarki ? wydawało mi się ze najwyżej nie bedzie chłodzić...
macietola Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 jesli jest brak czynnika lub niedostateczna ilosc po wlaczeniu klimy wlaczy sie sam nadmuch z zapalona 'gwiazdka' na climie..jedz do specjalisty
Rekomendowane odpowiedzi