Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wyjęcie dmuchawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W swoim aucie muszę wymontować dmuchawę, w celu przesmarowania jej ośki bo podczas pracy dmuchawy słychać piski, czasem one są a czasem ich nie ma ale tak czy siak dochodzą one z dmuchawy. Pytanie jest takie czy mogę się spodziewać jakiś niespodzianek?? Wiem, że do wyjęcia jej muszę zdemontować schowek i w zasadzie dmuchawę mam na wierzchu, dobrze rozumiem??

Opublikowano

Dobrze rozumiesz ale niespodzianki i tak mogą wystąpić.

Opublikowano
  • Autor

Ok w wolnej chwili sie tym zajmę, dzięki za odpowiedź

Opublikowano

mysle ze niespodzianek nie będzie, robilem kiedyś takie cos u kolegi i przygod nie było :wink:

Opublikowano
  • Autor

To się cieszę, sądzę , że z takim zabiegiem nie bd miał problemów nie takie się rzeczy pod blokiem robiło xd, ale wolałem się upewnić czy nie ma jakiś niespodzianek w postaci dziwnych kluczy dojścia itp, ale jeżeli nie ma to loozik

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Są niespodzianki i nie mówcie że nie napisze ci jak to musisz zrobić otwierasz schowek wyciągasz i odpinasz światełko otwierasz zaślepkę prawego boku deski rozdzielczej i tam masz 2 sróbki 10 odkręcasz koło światełka w saglębieniach wewnątrz schowka masz koleje 2 śróbki 10 albo to są 8 juz nie pamiętam przygotuj sobie takie klucze nasadowe na przedłużce i zwykłe płasko oczkowe kolejna śróbka jest tu gdzie przychodzi zamykanie schowka też 8 albo 10 klucz i wyciągasz cały schowek później odpinasz podświetlanie podlogi i odkładasz schowek odpinasz kostke od dmuchawy i musisz mieć torksa żeby odkręcić dmuchawe t20 bodajże 3 małe śróbki i dmuchawa na wierzchu pozdro

Opublikowano

takie pierdoly ty nazywasz niespodzianka??? oj mało wiesz o mechanice

Opublikowano
  • Autor

Takich " niespodzianek " to się spodziewałem ale ogólnie dziękuję za radę i informacje, to że jest tam trox to nie wiedziałem na pewno się ta wiedza przyda.