e2rd-85 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Witam. Dlaczego po tym jak ustawię w klimatronicu odpowiadające mi ustawienia np. - temp. HI (najwyższa) - 2/3 siła nadmuchu włączone Economy i nawiew z kratek to i tak webasto uruchamia się w trybie AUTO , i jedyny zapamiętany parametr to temperatura . A resztę reguluje AUTO ( wyloty i siłę nadmuchu)chociaż przedtem ustawiałem inną siłę nadmuchu i wylot na kratki ? Myślałem że powinny działać te ustawienia które były przed zgaszeniem samochodu. Panel klimatronica poliftowy, B5 99'r
d4widoV Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 zdaje sie, ze w B5 tej pamieci nie ma, przynajmniej ja u siebie takowej nie zauwazylem, nie raz zostawialem nadmuchy gora/dol wlaczone i ECON np. a po odpaleniu auta od razu bylo AUTO
e2rd-85 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Opublikowano 10 Listopada 2013 zdaje sie, ze w B5 tej pamieci nie ma, przynajmniej ja u siebie takowej nie zauwazylem, nie raz zostawialem nadmuchy gora/dol wlaczone i ECON np. a po odpaleniu auta od razu bylo AUTO Klimatronic na pewno zapamiętuje ustawienia. Po odpalaniu auta, są takie same ustawienia jak przed jego wyłączeniem . Ale u mnie webasto mimo iż ustawię przedtem klimę np. - temp. HI (najwyższa) - 2/3 siła nadmuchu włączone Economy i nawiew z kratek to jak włączę webasto to i tak włącza się w trybie AUTO i jedyny zapamiętany parametr to temperatura . A resztę reguluje AUTO
Rekomendowane odpowiedzi