Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pakiet oświetlenia w B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem ze ten temat był już nie raz poruszany ale nie mogę znaleźć wyjaśnienia.Czy do zainstalowania podświetlenia drzwi i przestrzeni na nogi potrzebuję jakiś dodatkowy moduł? Z tego co zrozumiałem to w skład Light pakietu wchodzi również podświetlenie podłokietnika, oświetlenie osłon przeciwsłonecznych a to u mnie jest. Więc na chłopski rozum jeśli część pakietu jest na pokładzie i działa to komputer(moduł) też powinien być?! Czy ktoś już spotkał się z taką opcją ? Nie chciałbym rozbierać auta i potem czekać na części, a nie wiem co tak naprawdę potrzebuję.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zeby zrobic to jak w oryginale to trzeba moduł ale tego niekt prawie tak nie robi instalacje możesz wziąć z drzwi bocznych działanie jak w org

Opublikowano
  • Autor

dzięki za pomoc, właśnie tak zrobię. Najlepsze są najprostsze rozwiązania, a ważne że działa, a jak głosi powiedzenie "Głupi się nie pozna, a mądry pomyśli, że tak ma być"

Opublikowano
Czy do zainstalowania podświetlenia drzwi i przestrzeni na nogi potrzebuję jakiś dodatkowy moduł?

Nie dodatkowy moduł, tylko moduł komfortu w odpowiedniej wersji.

Tu masz odpowiednią wiedzę:

http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-b7-lista-modulow-komfortu-opisem-funkcji-114454/

http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b7-montaz-licht-pakietu-elektrycznych-podnosnikow-tylnych-drzwiach-143493/

Opublikowano

Odnośnie pakietu oświetlenia to mam jedno pytanie, a odpowiedzi nie mogę znaleźć na forum (a bardziej wyszukiwarka nie znajduje, bo chyba trzeba znać tytuł tematu w którym to jest :facepalm:).

Mam w B7 zwykły, jasny sufit z szyberdachem, bez diodoraz bez oświetlenia lusterek w słonecznikach. Kupiłem okazyjnie kompletny sufit czarny s-line, ale dziś chciałem sprawdzić czy wszystkie wtyczki będą na miejscu, przełożyłem panel z światłem i sterowaniem szybera (nowy, czarny ma diody) i wszystkie wtyczki są i działa to bez problemu, jedynie mic'a w tel nie sprawdziłem, jednak problem jest taki że nie mam wtyczek przy zasłonach słonecznych (różnie to nazywają), a w nowych są (służy to zapalania światła jak lustro jest otwarte). Jak to podpiąć żeby działało? Trzeba zmieniać/dokupić wiązkę, czy można jakoś wyrezać? Jeżeli wiązka konieczna to bardzo proszę o jej numer. Z góry dzięki :wink:

Opublikowano

wydaje mi sie ze bez problemu mozesz podłączyć się pod wiązkę z penelem ze swiatłem wazne zeby dac do tych wtyczek prad obojetnie skąd ;)

Opublikowano

W sumie racja, też rozkminiałem i stwierdziłem że wystarczy ukraść stały plus, a włączać lampki przecież zawsze będzie się roletką lusterka do tzw. "make-up'a" xD potrzebne tylko kilka kabelków i najlepiej wtyczki do podpięcia zasłon słonecznych jak w oryginale i będzie malina :wink:

Opublikowano

no wystarczy poprowadzic stały prąd to tych roletek

ile dałes za podsufitkę?