Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemian, nie wiem jaki masz przebieg ale mi przy 155 tkm skrzynia nie robiła żadnych problemów, nigdy nawet nie zgrzytnęło z synchronizatora, może przestan tak upalać furę

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 249 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

siemian te stabilizatory wiesz kiedy beda twoje :naughty: czekam na ta flaszeczke :gwizdanie:

jak chcesz to możesz sobie je wykręcić.. :polew: :polew: :polew::decayed: :decayed: :decayed:

Widzisz... Ty mi flaszeczke, ja Tobie... wypijemy na zlocie :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 23:28_________________________________________________

siemian, nie wiem jaki masz przebieg ale mi przy 155 tkm skrzynia nie robiła żadnych problemów, nigdy nawet nie zgrzytnęło z synchronizatora, może przestan tak upalać furę

teraz mam 230 tys. Ale synchronizatory od zawsze przy szybkiej jezdzie nie nadążały i zgrzytały. Fakt faktem że mało w którym aucie nadążaja jak się człowiek postara :) :) :)

No co do upalania to musze chyba troche odpuścić bo Patryk z CS mnie opierdolił i ostatnio stwerdził że daje mojej turbinie (którą montowałem niecały rok temu) jeszcze z 2 miesiące życia i stwierdził że jak nie zmienie stylu jazdy to on daje temu silnikowi jeszcze góra pól roku życia... Ale mam nadzieje że się mylił... Chociaż teraz staram się troche ograniczać z upalaniem..

Opublikowano

Siemianku, a gdzie chcesz wrzucic szperę ????

Opublikowano
  • Autor

myślałem kiedyś o szperze do skrzyni ale nie mogłem znaleźć i temat odpuściłem. Do skrzyń poprzecznych (leon, golf, a3 itp...) jest dużo dostępnych szper, do nas za bardzo nie ma[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 23:38_________________________________________________Kolega ma szpere w Fabii 2.0 tdi i działa to zajebicie

Opublikowano

mozna zapodac Quaife-a na tył :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 23:40_________________________________________________http://www.quaife.co.uk/catalogue/products/qdf4q-3

Opublikowano
  • Autor

ale ja mam ośke... quattro jeszcze nie wyrezałem... :decayed:

Opublikowano

Siemian zrób sobie elektroszperę :polew: jak w bumkach robią[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 23:46_________________________________________________ewentualnie kup sobie AR 147 Q ze szperą na fwd albo Focusa RS

Opublikowano
  • Autor

no narazie temat szpery odpuściłem bo zainwestowałem w inne rzeczy. Ale nie wykluczone że kiedyś do niego wróce...

Opublikowano

niestety, 4 trzeba dac :kwasny: :kwasny: :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

ostatnio pokazywałem własnie koledze Seves z forum jak jezdzi mój klekot i jechał właśnie focus RS. Tak jak przypuszczałem w środku był miszcz (bo nawet nie mistrz :decayed: :decayed:) prostej. Ruszyliśmy spod świateł na dwupasie to wypierdzielił do przodu ale na pierwszym zakręcie przy 210km/h go wyprzedziłem bo zwolnił chyba do 160... Potem się produkował i chciał mnie dogonić i wyprzedzić ale się droga skończyła :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

gdzie wy macie zakręty, że 210 można śmigać? ja mam tylko jeden zacieśniający łuk od Paczkowa do Swarzędza co tyle swoim zimą leciałem ale i tak się spociłem

BTW musicie mieć baaaaardzo długie proste przed tymi zakrętami

Opublikowano
  • Autor

niestety, 4 trzeba dac :kwasny: :kwasny: :kwasny:

no niestety a ja ostanio powymieniałem troche rzeczy w aucie...

Nie mówiąć już że mam cały zawias (wahacze i końcówki drążków) do roboty bo zaczynają stukać, któryś przegub też znowu się kończy, rozrząd mam do wymiany, sprzęgło i dwumas też. I do tego zwykły przegląd. Aż się boje zawieźć auto...

Mam nadzieje żę Pat się mylił i turbina mi nie wy***rdoli do 2 miesięcy...

Opublikowano

właściwie to dwa, z Kostrzynia do Paczkowa i Pakowo Swarzędz ale proste mają z 2-3 km

Opublikowano
  • Autor

gdzie wy macie zakręty, że 210 można śmigać? ja mam tylko jeden zacieśniający łuk od Paczkowa do Swarzędza co tyle swoim zimą leciałem ale i tak się spociłem

BTW musicie mieć baaaaardzo długie proste przed tymi zakrętami

jak jedziesz dwupasem pod tunelami w BB i dojezdzasz do obwodnicy.

Zresztą nie gadaj bo całą obwodnice BB przechodze bez odpuszczania gazu a jest tam pare fajnych zakrętów...

Opublikowano

w BB byłem chyba w 80tym którymś jak byłem na zimowisku więc nie wiem jak to wygląda teraz, jedynie co to pozazdrościć w takim razie

Opublikowano
  • Autor

nie wiem czy kojarzysz ale jak lecisz na Cieszyn obwodnicą i po lewej masz makro. Tam jest zakręt który przechodze ok. 220km/h z gazem w podłodze. Bardzo przyjemny aczkolwiek na środku trzeba uważać bo jest mały wiadukt[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 23:59_________________________________________________

w BB byłem chyba w 80tym którymś jak byłem na zimowisku więc nie wiem jak to wygląda teraz, jedynie co to pozazdrościć w takim razie

hehehe no tak. W BB mamy pare fajnych dróg do zapierdzielania. Własnie obwodnica która ma pare lat dopiero i leci aż do Cieszyna i Aleja Andersa biegnąca do obwodnicy :kox: :kox: :kox: :kox:

równiutki asfalt- to jest to :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

może kiedyś odwiedzę BB, ale to i tak nic nie zmieni bo moja ciężarówka ma v-max 160 no chyba, że mietkiem wlecę więc można coś pokombinować pomiędzy 160-250 :polew:

Opublikowano

Rozmowa slepego z gluchym :cool1:

Opublikowano
  • Autor

no ja zapraszam :decayed: :decayed:

budują następne 10km obwodnicy w drugą strone także będzie jeszcze lepiej :kox: :kox: :kox: :kox:

http://www.obwodnica-bielsko-bialej.pl/[br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 00:05_________________________________________________

Rozmowa slepego z gluchym :cool1:

ale jak kiedyś przyjedzie to tylko sobie wydrukuje moje posty i będzie wiedział gdzie można pozapierdalać :decayed: :decayed: :kox: