acidburn Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Witam mam problem z niedziałającymi głośnikami w tylnych drzwiach i tuby w bagażniku(radio concert). Co może być przyczyną? przeglądałem forum ale nic ciekawego nie znalazłem.
piotrek83 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Witam mam problem z niedziałającymi głośnikami w tylnych drzwiach i tuby w bagażniku(radio concert). Co może być przyczyną? przeglądałem forum ale nic ciekawego nie znalazłem. Styki, kable, wzmacniacz. Najlepiej VCDS w dlon i sprawdzaj
acidburn Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 wszystko jest na swoim miejscu jeszcze jedno pytanie czy w radiu jest osobne podłączenie tego zestawu czy wszystko jest podłączone jedną kostką
piotrek83 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 wszystko jest na swoim miejscu jeszcze jedno pytanie czy w radiu jest osobne podłączenie tego zestawu czy wszystko jest podłączone jedną kostką Głośniki przód kostka B, wzmak + tył kostka C.
acidburn Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 dzięki za schemat, prawdopodobnie winny jest wzmacniacz ponieważ jest prąd na kostce którą podłącza się do wzmacniacza a na subwoofer nic już nie wychodzi
POWER-KRIS Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 W kostce wzmacniacza mają być dwa plusy. Jeden na stałe a drugi dopiero jak radio wlaczysz. Wysłane Pocztą Polską przy pomocy listonosza.
acidburn Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 sprawdzałem na włączonym radiu ale dla pewności podjadę do elektyka
POWER-KRIS Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Jak sa dwa plusy to przekaznik we wzmaku zdechł max 20 zł. Wysłane Pocztą Polską przy pomocy listonosza.
Rekomendowane odpowiedzi