Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

problem z Wzmacniaczem ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie problem polega na tym że tuba gra dopiero po przekroczeniu 70km/h , nie wiem czy to jest tak ori, jest tak odkąd mam samochód ... jesli tak jest ori to czy da się to jakos obejść.......

auto A4B6 system bosse z navi plus

Opublikowano

Coś jest nie tak - całość gra niezależnie od prędkości :) a pozostałe głośniki? Grają tak samo równo przed jak i po załączeniu się suba?

OT: w terenie zabudowanym nie posłuchasz ;)

Opublikowano
  • Autor

to znaczy się jest tak że wszystko gra ale dopiero po przekroczeniu 70 idzie taki porządny bass... bawiąc sie gazem w trakcie gazem pomiędzy 60 a 70 to słychać cykanie w głośnikach

Opublikowano

A BOSE było oryginalnie montowane czy dokładane? Jestes w stanie to sprawdzić? Najlepiej poszukaj na wlepce z wyposażeniem auta. Znajdziesz ją w ksiązce serwisowej, lub pod tylna kanapą. Tylko ktoś musi pomóc jaki kod wyposażenia ma BOSE - bo ja dokładałem sam a w kodach coś nie moge dorwać tego :)

Opublikowano
  • Autor

nie wszystko jest ori, bo auto jak kupowałem to sprawdzałem w salonie....bo mnie zdziwiło to że jest wypasione a z tyłu ma korby w szybach......

Opublikowano

jedyna rzecz która przychodzi mi na myśl to coś uwalone z GALA (podgłaśnianie się radia wraz ze wzrostem prędkości) bo mikrofon BOSE chyba nie analizuje prędkości a jedynie szum w kabinie a więc on raczej odpada. Jakie masz radio? Pewnie ori, a więc naciśnij raz menu i tam poszukaj funkcji GALA i wyłącz ją (wartość 0 lub 1) a jeśli w MENU nie ma to przytrzymaj MENU dłużej i wtedy włączy się menu z dodatkowymi opcjami (tam to powinno być). Daj znać czy coś pomogło ;)

Opublikowano
  • Autor

no ja mam ori navi (navigation plus) ale tak jak pisałeś "gala" mam regulacje... dałem na maxa i jest lepiej choć i tak teraz włącza się przy 35km/h a wyłącza sie przy 30km/h.... da się to jakoś obejść żeby na postoju działało wszystko tak jak powinno?????????? bo jak się jeździ po mieście to nerwicy dostaje... najchętniej to bym sprzedał całość razem i tunerem TV i subem

Opublikowano

masz ori BOSE i chcesz sprzedawać ? a do tego masz 2 din :D sprzedaj navi i bierz RNS-E :D a odnośnie GALI to nie wiem jak to wyłączyć, może w radiu coś siadło? kumpel w S8 ma takie radyjko to dzisiaj się pobawię i dam znać jeśli coś znajdę :)

Opublikowano
  • Autor

i jak tam sprawdzałeś coś u kumpla????

Opublikowano

miałem tak samo w radio Concert III ,ustawiłem GALA na 1 i jest ok:wink:,bez kodowania////

Opublikowano
  • Autor

ja nie mam skali numerycznej..... jak dam na minimum to przy 70km/h gra ok, jak na max to przy 35km/h

Opublikowano

Sprawdzales, czy wzmak dostaje odpowiedni prad ?

Opublikowano
  • Autor

nie nie sprawdzałem... wszystko jest na oryginalnych kablach...wydaje mi sie że w kablach powinno być wszystko ok bo nikt przy nich nie grzebał