DraKio Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 witam dzownilem wlasnie do sprzedającego komplet siedzen z avanta i zapewnial mnie ze pasują do sedana tzn ze kanapa oparcie pasuje bo on do kolegi zakladal;d prawda to? jego auto avant przedlift podejdzie ta kanapa do mojego sedana?;d
MATIUS Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 niech potwierdą inni ale oparcie nie pasuje jest inne mocowanie
DraKio Opublikowano 19 Października 2013 Autor Opublikowano 19 Października 2013 no wlasnie juz kiedys ruszalem ten temat i cos takiego slyszalem ale wtedy mialem polift kanapa i nie pasowala;d
Kowi87 Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Nie pasuje z sedana do avanta, z racji innych mocowań, braku czujnika pasów(świeci airbag), wymiarowo są minimalnie inne, środkowe mocowanie musisz przerobić, trzeba rozdzierać plecy by przełozyć uchwyty, brakuje mocowań na siatke pionową, materiału nie idzie przełozyc <- są braki, próbowałem zaadotować tylna kanpe recrao z sedana do avanta, za dużo rzeźby jest:facepalm: pozatym stelaż jest jakis inny, bo sedanowe oparcie prawie nic nie wazy w porównaniu do tego z avanta:whistling:
DraKio Opublikowano 19 Października 2013 Autor Opublikowano 19 Października 2013 ok dzieki:D ale tego sprzedającegoi tak nie przekonam ;p pasuje i ch**
Rekomendowane odpowiedzi