Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi S5 8T Sportback Sepang Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to stary jestem w szoku że kupując takie fele za tyle kasy zrobiłeś coś co pozbawiło koła połowy efektu.

Sory za szczerość - ale A5 ma to do siebie że właśnie tam z kołami można poszaleć i wsadzić coś o czym użytkownicy np. A4/S4 mogą tylko pomarzyć a Ty tego nie wykorzystałeś i całość efktu psujesz nadrabiając dystansem

Bo sam wzór jest prześliczny - tym bardziej że ta felga występuje jak się nie mylę z ET25, które dało by taki wygląd że na światłach nawet faceci by Ci loda robili :decayed:

Opublikowano

Sprzedawca powinien się upewnić :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Poczekajcie bo czegoś nie rozumiem. Dystansem nie nadrobię efektu ?

Opublikowano

To trzeba było tam wsadzać

Felga Vossen CVT-0M01-R 20x9 5x112 ET25 Right Silver - Best performance

a najmniej to

Felga Vossen CVT-0M03-L 20x9 5x112 ET32 Left Silver - Best performance

---------- Post dopisany at 16:40 ---------- Poprzedni post napisany at 16:38 ----------

Poczekajcie bo czegoś nie rozumiem. Dystansem nie nadrobię efektu ?

nigdy w życiu

Oczywiście felgę wyciągniesz z nadkola i będzie na równo - tyle że efekt braku głębi nie zmienisz a te felgi głównie dla tego efektu się kupuje

Opublikowano
  • Autor

Zadzwonię jutro do Best. Może się dogadamy : )

Opublikowano
No raczej dla mnie nie było wiadome. Czekam na dystanse i zakładam. Akurat się dobrze wosk na felgach ułoży : )

Kupowałeś felgi za tyle kasy i nie sprawdziłeś czy ET bedzie dobre?

Opublikowano
  • Autor
No raczej dla mnie nie było wiadome. Czekam na dystanse i zakładam. Akurat się dobrze wosk na felgach ułoży : )

Do 10 tys nie zwracam uwagi co kupuje...

//

Jutro przedzwonię. Może coś pozmieniamy. Zawsze temat ET był dla mnie czarną magią :decayed:

Opublikowano
Zadzwonię jutro do Best. Może się dogadamy : )

rozmawiaj z nimi bo to kolosalna różnica mieć te felgi z ET 25 a 45 (tych z ET 45 praktycznie się nie sprzedaje)

Jak sprzedający wiedział że idą do S5 to chyba miał na stanie i chciał się ich pozbyć że Ci nie doradził a jako sprzedawca doskonale powinien wiedzieć jakie sa idealne

Opublikowano

moze sprzedajacy nie przewidzial, ze w tym S5 z przodu beda hamulce z RS :wink:

Opublikowano

//

Jutro przedzwonię. Może coś pozmieniamy. Zawsze temat ET był dla mnie czarną magią :decayed:

Jak masz ogródek to na szczęście nie ma straty - będziesz miał ładne 4 kwietniki

A dzięki wiedzy kolegom z klubu zamówisz sobie z ET25 lub 30

---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:46 ----------

moze sprzedajacy nie przewidzial, ze w tym S5 z przodu beda hamulce z RS :wink:

tego akurat wiedzieć nie musiał - ale nawet nie biorąc tego pod uwagę takich ET się do takiego auta nie proponuje

Opublikowano
  • Autor

Dlatego doceniam to forum bardzo :wink:

Opublikowano

tego akurat wiedzieć nie musiał - ale nawet nie biorąc tego pod uwagę takich ET się do takiego auta nie proponuje

oczywiscie! zgadzam sie

z tym, ze ET45 przy szerokosci 9J weszly by bez problemu w seryjny zacisk :wink:

Opublikowano
  • Autor

To prawda. Chodź i tak zaciski od RS5 są baaaardzo kompaktowe.

Opublikowano

oczywiscie! zgadzam sie

z tym, ze ET45 przy szerokosci 9J weszly by bez problemu w seryjny zacisk :wink:

nie no jasne - weszły by - tylko były kupowane dla polepszenia wyglądu auta a nie po to żeby tylko były - powinni doradzić i tyle

Opublikowano
  • Autor

Dobra, nie ma co roztrząsać. Kupowałem felgi bardzo szybko. O 15 była decyzja, o 16 przelew, a na drugi dzień o 8 już miałem felgi :) Na pewno ze wszystkim się dogadam i będą cieszyć oko. Moje jak i tych facetów co będą mi robić loda :grin::grin:

Opublikowano

//

:polew:

Opublikowano
Dobra, nie ma co roztrząsać. Kupowałem felgi bardzo szybko. O 15 była decyzja, o 16 przelew, a na drugi dzień o 8 już miałem felgi :) Na pewno ze wszystkim się dogadam i będą cieszyć oko. Moje jak i tych facetów co będą mi robić loda :grin::grin:

:good:

Opublikowano

Kurcze nie wiem tylko czy ET25 nie bedzie ciut za bardzo wystawac trzeba by było sprawdzic.RS5 ma fabrycznie ET 26 tez przy feldze 9 cali ale on ma szersze błotniki.

Trzeba by przyłożyć.

---------- Post dopisany at 17:09 ---------- Poprzedni post napisany at 17:08 ----------

Edit juz sprawdziłem bedzie dobrze.Bierz 25ET

Opublikowano

dokładnie - będzie dobrze