Misiek80 Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Czołem ! Panowie, temperatura skacze do poziomu, ze pojawia sie komunikat o nieprawidłowej temperaturze. Zatrzymałem, wentylatory nie działały. Ogrzewanie ustawiłem na max ale leci zimne powietrze. termostat sie podwiesił, czy pompa wody ?
Badboy84 Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Hmmm, a sprawdzałeś wąż który idzie do chłodnicy czy jest gorący? Najlepiej chyba będzie jak wywalisz termostat i sprawdzisz go przez zalanie wrzątkiem. Jeśli będzie się otwierał to wskazuje to na pompę wody. Albo polataj trochę bez termostatu i będziesz widział czy jest obieg wody, jak pompa nie będzie pchała wody to temperatura i tak będzie wzrastać, jednym słowem metoda prób i błędów...
Misiek80 Opublikowano 29 Października 2013 Autor Opublikowano 29 Października 2013 Hmmm, a sprawdzałeś wąż który idzie do chłodnicy czy jest gorący? Najlepiej chyba będzie jak wywalisz termostat i sprawdzisz go przez zalanie wrzątkiem. Jeśli będzie się otwierał to wskazuje to na pompę wody. Albo polataj trochę bez termostatu i będziesz widział czy jest obieg wody, jak pompa nie będzie pchała wody to temperatura i tak będzie wzrastać, jednym słowem metoda prób i błędów... dzis wymieniona została pompa, to ona była przyczyną.
fileo Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 A ile Ci wytrzymała od wymiany?
Misiek80 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Opublikowano 30 Października 2013 A ile Ci wytrzymała od wymiany? 60 tys i jakies 3 lata. Trochę lipa ale cóż poradzić.
Rekomendowane odpowiedzi