Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Nawigacja miedzy zegarami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, Mam A4 B6 z nawigacją między zegarami. Posiagam inftrukcje w j. holenderskim niestety. Szukam instrukcji w j. polskim lub angielskim. Potzrebuję również pomocy w roszyfrowaniu typu - oznaczenia tej nawigacji. Niestety w instrukcji którą mam nie mogę odszukać tych danych. Proszę o pomoc.

Opublikowano

zrób zdjęcie i wklej..

Opublikowano
  • Autor

Możesz podpowiedzić mi w jaki sposób wkleja się zdjęcia?

W Opcjach dodatkowych nie mam zakładki załączniki.[br]Dopisany: 06 Sierpień 2008, 21:55 _________________________________________________Cześć. Dzięki za pomoc.

Poniżej zdjęcie panelu strowania który jest w moim samochodzie. Wyświetlacz pomiedzy zegarami jest jak w każdym modelu nawet bez nawigacji. Z obrazków w instrukcji wynika że nie pokazuje ona mapy a jedynie strzałki i odległości do zakrętów. Niestety j. holenderskiego nie znam a do niemieckiego i angielskiego nie jest on zupełnie podobny.

size]___________________________________[/img][br]Dopisany: 07 Sierpień 2008, 20:45 _________________________________________________140d5f87c253f8ee.jpg

Opublikowano

Witam.Twoja wersja to prawdopodobnie BNS 4.2.Musiałbyś poszukać kogoś z płytką DX, mapą niemiec.Po włożeniu płyty automatycznie zmieni język na niemiecki i wtedy mogłbyś ustawić np. angielski i po problemie. Jężeli się mylę to prosze mnie poprawić. Ja mam płytę z mapą PL i ustawiony język angielski.Po włożeniu płyty z mapą DE automatycznie załadował j.niemiecki.Pozdawiam

Opublikowano
  • Autor

Dzięki. MAm pytanie odnośnie obsługi. Czy warto tłumaczyć instrukcję czy jest na tyle intuicyjna że szybko można załapać o co biega?

Opublikowano

Dzięki. MAm pytanie odnośnie obsługi. Czy warto tłumaczyć instrukcję czy jest na tyle intuicyjna że szybko można załapać o co biega?

Nie warto, jest to dosyć proste.Jeżeli będziesz używał mapy PL z lektorem polskim należy ustawić w nawi j. angielski metryczny. Komunikaty na fisie będą po angielsku a "gadać" będzie po naszemu.Pozdrawiam

Opublikowano

tłumaczyć nie ma sensu kolego... wszystko intuicyjne... przełączyłem sobie na angielski (menu) i nie sposób czegoś nie zrozumieć...

PS: jak wsadzisz mapę Polski (+ Czechy i Słowacja - jest taka na 2008/2009 - polecam, ponad 70% pokrycia kraju) i wybierzesz język angielski metryczny to załadujesz polskiego lektora więc będzie Ci Pan mówił po Polsku... dosyć użyteczne.

jacomir1 mnie uprzedził :wink4: