Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Symphony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z radiem symphony a właściwie nie problem lecz zastanawiam się dlaczego nie odtwarza nagrywanych płyt w żadnym formacie? Czy to normalne? I dodatkowo mam pytanie czy do audi a4 b5 99r zamiast symphony I da się włożyć ori Navigation Plus

Opublikowano

1 brudny laser ( wypalony )

2 tak nawet rns-e :decayed:

Opublikowano
  • Autor

czy radio rns-e będzie pasowało idealnie czy powinienem się spodziewać jakiś szczelin?? No i dodatkowo co trzeba zrobić (dołożyć dodatkowo to autka) aby odpalić Navi

---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ----------

Czy w symphony czyszczenie samą płytą czaszczącą pomoże jeśli to problem z zabrudzeniem??

Opublikowano

izopropanol odnośnie czyszczenia dostepny w każdym sklepie z częściami elektronicznymi. Szczeliny są po bokach u dołu trzeba przyciąć ale jaki efekt :wink:

Opublikowano
  • Autor

Jak w temacie mam radio symphony I aczkolwiek niedawno kupiłem autko i brakuje w nim Wzmacniacza zmieniarki i głośników w półce. Zależy mi na podłączeniu głośników z tyłu ale nie ma żadnych kabli po za jednym grubym nieorginalnym do wzmaka i masą do niego jak najlepiej podłączyć tylne głośniki i jakie głośniki najlepiej kupić aby współgrały z orginalnym przodem??

Opublikowano

czyli wygląda na to że ktoś wypruł oryginalne głośniki. Radio masz ori czy inne ?

Opublikowano
  • Autor

Radio mam ori symphony I

Opublikowano

no to musisz dokupić albo ori głośniki albo coś dopasować i dodatkowo dokupić wzmacniacz

Opublikowano

albo co gorsza wiązke dla głosników:whistling: jak nie masz jakiś skłonnosci audiofilskich to kup kompletny zestaw bose głosników z wiązką, aj kjednak masz pociag do audio to sklep cos niefabrycznego z własna instalacją oraz innym radiem:wink: 2din masz wiec pole popisu też jest

Opublikowano
  • Autor

Czyli rozumiem chcąc zostać przy ori radiu musze kupić ori wzmak z bosa i ori głośniki?? (wiązki są bo z tego co widze zostały kostki w bagu). A jest możliwość do ori radia podłączyć reszte swoją tj. głośniki tył i wzmacniacz??

Opublikowano

wszystko można podłączyc wystarczy odrobina wiedzy i można wszystko zrobić :wink: