Opublikowano 1 Listopada 201312 l siema ..musze kupic zmienic chłodnice bo padlła ...jaka kupic jakie wymiary do mojego adr..? rok 95 bez klimy ..
Opublikowano 1 Listopada 201312 l Autor napewno ...bo raz juz kiedys zmienialem chłodnice ..i teraz mialem valeo ...i mam taka o rozmiarach--> 640 400 25...i moze mam nie prawidlowa jak teraz patrze..
Opublikowano 1 Listopada 201312 l ja mam taka jak ci napisałem wymiary podalem ci z kartona bo tez zmienialem
Opublikowano 2 Listopada 201312 l Autor a tez masz w chłodnicy dolna rure na szybko zlaczke na ten klik czy cos tam a gorna na rurke normalna?
Opublikowano 2 Listopada 201312 l tanich chłodnic to szkoda kupować lepiej dołożyć i kupic firmową np. Nissena lub NRF, Valeo.
Opublikowano 2 Listopada 201312 l co wy za bzdury mówicie kupiłem wlasnie ta tansza za 240zł i jest tak samo jak w tej ori nic nie przerabiałem dolne na szybko zlacze a u góry normalnie na opaske
Opublikowano 2 Listopada 201312 l nie chodziło mi o sposób montażu, tylko o jakość przekonasz sie na własnej skórze (oby jednak nie). Mi sie niestety nie poszczęściło:P