Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

MAŁY ?? Problem ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyo wczoraj podjeżdżam na któreś z kolei światła i auto gaśnie ( start/stop ) wszystko ładnie pięknie, następne światła i wciskam sprzęgło a tu nic auto nie pali wiec na pobocze :facepalm: wiec pozostało holowanie do domu :kwasny:

Wspomnę że auto ciężko miało zapalić na zimnym silniku, udało się zawsze za drugim razem , myślicie że to tylko świece żarowe czy jakiś kabelek czy cały moduł ? Dodam jeszcze że jak klucz dociska sie do końca po zapłonie słychać takie ciche " pyk " lub " pstryk " jak kto woli :grin:

Jeśli możecie poproszę o wsparcie !!

Opublikowano
  • Autor

Problem jest taki , że kabel mi nie czyta na kompie :facepalm: czekam aż Gibons da mi znać to moze to naprawi albo zamieni kable

Opublikowano

swiece w rechu przy ciepłym nie mają wpływu na palenie, sprawdź aku czy masz sprawny i odpowiedni do start/stop, następnie rozrusznik,ewentualnie jego przekaźnik. Ważny też czujnik sprzęgła. Komp jak najbardziej wskazany, wiele wyjaśni.

Opublikowano
Problem jest taki , że kabel mi nie czyta na kompie :facepalm: czekam aż Gibons da mi znać to moze to naprawi albo zamieni kable

Tak to jest z chinolami :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor
swiece w rechu przy ciepłym nie mają wpływu na palenie, sprawdź aku czy masz sprawny i odpowiedni do start/stop, następnie rozrusznik,ewentualnie jego przekaźnik. Ważny też czujnik sprzęgła. Komp jak najbardziej wskazany, wiele wyjaśni.

Okazało się że to rozrusznik mech powiedział ze zajechałem go :facepalm: a z drugiej strony sie dziwi ze tak szybko " poszedł " bo auto ma 3 lata ......

Macie jakies koncepcje z jakiego powodu tak sie stało ma cos do tego funkcja start/stop ?

Opublikowano

Z tym że ktoś mógł podmienić akumulator na ten zwykły i możliwe że przez to padł rozrusznik. Ktoś już na forum opisywał taki przypadek że sprzedający podmienił akumulator do start/stop jest chyba odpowiednio droższy :naughty:

Opublikowano

Rozrusznik był wadliwy i tyle. Akumulator do start/stop jest inny ale nie ma to znaczenia dla powstałej u Ciebie awarii.