Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Odblokowanie MMI 3g + DVD, Filmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Posiadam w moim aucie navi mmi 3g chyba + i nie mogę odtwarzać filmów z nośników DVD jak i z karty SD. Rozglądałem się w wielu miejscach i ludzie mają problem z oglądaniem w czasie jazdy lecz u mnie nawet na postoju to nie funkcjonuje. Jakby nie mam takiej opcji by wejść w filmy. Co jest zablokowane i jak się pozbyć tej blokady? Czy takie odblokowywanie ingeruje w gwarancje producenta ?

Opublikowano

3G+ odtwarza bez problemu filmy i z płyt i z kart w tym nawet divx więc pewnie jest tak jak pisze wrclaguna

Opublikowano
  • Autor

20131027_202653.jpg

---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:34 ----------

Wysyłam foto wersji navi.

Jeżeli jest to faktycznie low to jakie opcję mogę mieć w niej, i czy jest możliwość jakiegoś rozszerzania ?

Nie będę inwestował w auto dużych pieniędzy wiedząc że możliwe że na 2 lata go sprzedam i kupie kolejne nowe.

Bardzo proszę o pomoc w rozszyfrowaniu tego co mam zamontowane w pojeździe.

Myślę że w serwisie w razie potrzeby mi odblokują menu serwisowe bym mógł coś tam poprzestawiać w razie upgrade navi. Ponieważ teraz te menu jest zablokowane.

Opublikowano

Sprawdz w media czy masz Jukebox jak tak to masz z dyskiem twardym 40 GB jak ja

---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:52 ----------

A menu musisz odblokować przez VCDS przez kodowanie

Opublikowano
  • Autor

Nie mam czegoś takiego.

Mam tylko- zmieniarkę CD , DVD, SD, AUX

Opublikowano

No to masz odpowiedz

Opublikowano

W takim razie masz MMI 3G LOW jak sie nie myle

Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:52 ----------

Podjadę do serwisu to mam nadzieję że mi to odblokują.

Opublikowano

Podjadę do serwisu to mam nadzieję że mi to odblokują.

Humm nie wiem czy ci odblokuja w servisie sam bys odblokował nic trudnego proste kodowanie

Opublikowano
  • Autor

a da się go rozszerzyć o HDD i czy to się wogóle opłaca? Pytałem w serwisie to powiedzieli że bez problemu można dokupić TV tuner tylko koszt z robocizną to około 700 euro

---------- Post dopisany at 18:01 ---------- Poprzedni post napisany at 17:59 ----------

do odblokowania potrzebuje VAG czy spod panelu menu da się to zrobić.

Przytrzymując przyciski Setup, gałkę i prawy górny lub dolny nie pamiętam wyłącza się navi ale nie przechodzi w zielone menu

Opublikowano

To opłaca Ci sie montowac TV ?? Musisz cały tuner na TV wymienic. a jak auto chcesz miec na 2 lata to chyba sie nie opłaca

---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:02 ----------

Hehe no to mówie Ci potrzebujesz VCDS ( kabel VAG ) i laptopa i kodowanie

Opublikowano
  • Autor

nie opłaca się, piszę o tym próbując nakierować Was co w moim aucie mam. miałem nadzieję że informacja o możliwej rozszerzalności przybliży odpowiedz.

we wnękę gdzie jest navi postawie Tablet samsunga i są już filmy i teledyski bez zbędnego wydawania pieniędzy.

Lecz pytam bo jeżeli mam coś tylko poblokowane to chętnie to odblokuje.

A możesz mi przyblizyć łatwość odblokowania servis menu.. ?

---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 18:07 ----------

Dobra już rozumiem. powoli odświeża się strona :) Dzięki za odpowiedz.

Opublikowano

Watpie że servis ci odblokuje zielone menu ( choc moge sie mylic ) kupisz kabelek za jakies 200 pln ( chyba ze wolisz ori za 1600 pln ) i sam bedziesz sie z tym bawil

Opublikowano
  • Autor

a kojarzysz jakim kodem wyposażenia jest oznaczona MMI 3g+ na etykiecie w książce serwisowej ?

Opublikowano

Oj nie mam pojęcia

Opublikowano
  • Autor

bo kiedyś wpisywałem na stronce te wszystkie kody i coś mi świta że miałem Navi z HDD ale to było jakiś czas temu.

zaczne znów wklepywać te kody może coś się wyjaśni

---------- Post dopisany at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ----------

7T2 = System nawigac., monochromatyczny mmi 3g

Opublikowano

masz cos takiego w Media ja mam karty SD Jukebox DVD i aux in

image.jpg

Opublikowano
  • Autor

zaraz zejdę do auta i pstryknę foto. ale z tego kodu wynika że mam chyba mmi 3g Low bez dysku.

Teraz nasuwa się pytanie czy do odtwarzania filmów potrzebuje dysk i czy ewentualnie da się go wsadzić jak w laptopie ?

Idę foto zrobić

Opublikowano

7T6 = 3G+ high

---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ----------

Lub jak kto woli MMI Navigation plus