Opublikowano 18 Listopada 201312 l Witam, mam pytanie odnośnie mocowania błotnika przedniego a konkretnie chodzi mi o śruby. Przeczytałem ze po demontażu tego elementu trzeba każdorazowo wymienić te śruby na nowe ponieważ powstają jakieś mikropęknięcia,czy to rzeczywiście jest konieczność i ktoś z was wymieniał po zdemontowaniu błotnika te śruby?? i czy w ogóle można je gdzieś dostać poza ory i ile coś takiego kosztuje
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Hmmm. Audi to nie Boening, kilka mikropęknięć nie wpłynie na bezpieszeństwo. W końcu to tylko mocowanie błotnika.
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Te mikro-pęknięcia to niby w wyniku czego mają powstać- odkręcania bo nigdy nie słyszałem o takiej dolegliwości przy śrubkach w samochodzie.
Opublikowano 19 Listopada 201312 l Autor Pisze tak np tutaj : http://img693.imageshack.us/img693/6589/nadkole.png ,napisane tez to jest w książce "Sam naprawiam samochód audi a4 b6-b7" dlatego pytam jak to jest u was w praktyce bo czeka mnie taka wymiana
Opublikowano 19 Listopada 201312 l MIKROZASKLEPIENIE a nie mikropęknięcie. Jak pisałem, to nie prom kosmiczny by takimi pierdołami się przejmować.
Opublikowano 19 Listopada 201312 l Autor ale już tak się nie czepiaj ogólnie chodzi o to czy ktoś te śruby wymienia czy nie
Opublikowano 19 Listopada 201312 l No kolego,mikrozasklepienie a mikropęknięcie to dwa różne słowa o różnym znaczeniu. Polecam uważniej czytać takie instrukcje. Jak masz kupę kasy do wyrzucenia to wymieniaj. Ale powiem jedno. Nikt się nie bawi w nowe śruby przy demontażu błotnika.
Opublikowano 19 Listopada 201312 l Autor No kolego,mikrozasklepienie a mikropęknięcie to dwa różne słowa o różnym znaczeniu.Polecam uważniej czytać takie instrukcje. Jak masz kupę kasy do wyrzucenia to wymieniaj. Ale powiem jedno. Nikt się nie bawi w nowe śruby przy demontażu błotnika. no i ok to mi wystarczy, dzięki no dobra przejęzyczenie, tylko już się nie czepiaj tych słówek, chodzi o sam fakt że pisze o WYMIANIE na nowe