Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Moje srebro [A4 B7 avant]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie i panie. Kilka dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem avanta w b7. (fotki umieszczę za kilka dni) silnik 1,9 tdi. Ale mam kilka pytań które nie dają mi spokoju.

1. Czy jest możliwe że mając manetkę tempomatu nie mam go?? Może coś nie działa albo nie wiem jak to obsłużyć.

2. Między zegarami mam wyświetlacz, który świeci na czerwono i żółto. Jaka jest szansa montażu pełnego komputera?? Gdzie zrobię to w jakiejś przyzwoitej cenie w okolicach Tychów, Katowic.

3. Czy klapa bagażnika powinna się otwierać z kluczyka??

4. Mam radio Concert, czy jakieś orginalne radia miały obsługę MP3?? Bo trochę ciężko mi się teraz przestawić na normalne płyty.

5. Czy mój samochód posiada DPF???

Przepraszam że zamiast opisywać autko odrazu zalewam was pytaniami...

Opublikowano

Na te i inne pytania są osobne działy :wink: W tym wątku raczej przedstawia się swój samochód.

Tak na szybkiego.

1. Jest manetka, jest tempomat. Możliwe że popsuty lub jak to napisałeś może źle go obsługujesz.

2. Manetka od wycieraczek posiada przełączniki z boku? jeśli tak to masz pełny FIS. Możliwe że chodzi Ci o kolorowy wyświetlacz.

3. Nie. Tylko popuszcza na zamku.

4. Tak. RNS-e

5. Na 99% tak.

Jeśli popełniłem błąd, ktos mnie poprawi :wink:

Opublikowano

Wrzuć fotki, zrób opis a co do pomocy to na pewno ktoś Ci pomoże ale nie tutaj... Zaraz pewnie temat poleci do kosza no chyba, że coś ogarniesz z opisem. P.S. Wpadnij na spota we wtorek pod SCC Katowice i pogadamy, obczaimy wóz. :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...