tkoczi87 Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam. Przedstawiam swoje wozidło Seat Leon 2003r, wersja signo - miał być TSa ale w dostępnej kasie naooglądałem się za dużo padeł ;/ 1.9 TDi 130ps Wyposażenie: bogate Zmiany przeprowadzone: Zawias KW variant 2 Felgi tomason tn4 18", 8,5j na to opony 215/40 Pomalowane listwy w kolor ZMieniona tylna wycieraczka Przyciemnione tylne lampy Turbosprężarka GTB20 FMIC Dp 3", reszta wydechu 2,5" na dwóch tłumikach. Pare dni po zakupie: Znaczki out: Felgi najprawdopodobniej tylko na ten sezon: Folia na lampach: FMIC: Pomalowane listwy: URL=http://imageshack.us/photo/my-images/717/46297148.jpg/][/url] Gwint KW v2 Wycieraczka z fabii (ale chyba jej miejsce zajmie touranowa) Nowe zderzaki: Porównanie turbosprężarki ASZ z GTB20: Zdemontowany wydech: Początek DP: Turbo od dołu: Wydech gotowy: Zeszłoroczny kolor felg Obecnie wygląda tak:
garry99 Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zawsze mi się podobały Leony:wink: aby służyła jak najdłużej bezawaryjnie.
Kowi87 Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Według mnie najzgrabniejszy leon ze wszystkich generacji leonów:whistling: masz jakis filmik jak to sie obecnie odpycha?
tkoczi87 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Opublikowano 25 Listopada 2013 Tylko coś takiego mam; WRZUTA - Leon ASZ - GTB20 WRZUTA - Leon ASZ gtb20 (zeszłoroczny kolor felg ) Filmik parę dni po strojeniu więc nie ogarniałem.
Rekomendowane odpowiedzi