Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Grrzalka do pralki Bosch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanowne grono:hi:

Jest moze na forum osoba ktora ma dostep do czesci do pralek?

Szykam grzalki do pralki Bosch

Taki ksztalt moc,(1900W) z otworem na czujnik

Cos takiego jak w tej aukcji.....

Grzałka do pralki Bosch za 264986 (3695074831) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Jeli by byl ktos i mial dostep do takiej grzalki (nowa i dobrej jakosci nie chinczyka ) to bardzo bym prosil o wiadomosc Bardzo zalezy mi na czasie....:wink:

Opublikowano

Weź starą grzałkę i idź do pierwszego lepszego serwisu pralek i kupisz bez problemu. Albo znajdź w necie po modelu pralki i zamów. No chyba, że liczysz na to, że ktoś handluje częściami i da Ci rabat i kupisz grzałkę za 20zł

Opublikowano
Weź starą grzałkę i idź do pierwszego lepszego serwisu pralek i kupisz bez problemu. Albo znajdź w necie po modelu pralki i zamów. No chyba, że liczysz na to, że ktoś handluje częściami i da Ci rabat i kupisz grzałkę za 20zł

To nie tak Darku

Na tej aukcji to zamiennik ,i to chyba kiepskiej jakosci a ja chcialbym raczej co konkretnego ,gosciu nie odbiera tel. bo weekend

Wiec postanowilam tu zapyta Co do ceny to raczej konkretna grzalka do Boscha jest wieksza niz wtej aukcji:wink:

Opublikowano

Wymieniałem u siebie taką grzałkę 2 lata temu i płaciłem za nią ok 50zł. Działa wszystko bez problemu do dzisiaj

Opublikowano
Wymieniałem u siebie taką grzałkę 2 lata temu i płaciłem za nią ok 50zł. Działa wszystko bez problemu do dzisiaj

Dzieki..Darku.To w takim razie jesli nie znajde nic lepszego.to zaryzykuje i kupie z tej aukcji...moze posluzy jakis czas

ps.

sorry za literowki ale komp english :decayed:

DO USUNIECIA........DZIEKUJE....:hi: