marcinek22 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 siema, mam problem z klapa bagaznika, a mianowice mam ja zle ustawiona, z prawej strony jest podniesiona lekko do gory i nie zgrywa sie z bokiem auta, powstaje schodek, zas z lewej miedzy bokiem a klapa jest duzy odstep okolo 1cm;/ wyglada to.... zlee, bardzo zle macie pomysly jak to dobrze ustawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Wyregulować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek22 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 tak tez to mozna nazwac:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKG Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Gdyby tylko szczeliny byłyby nierówne to jeszcze dałoby radę coś zrobić, ale Ty piszesz tutaj o zupełnie złej wysokości. Miałeś tak już od kupna? Podrzuć fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audib8 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 nie wiem jakie masz nadwozie w sedanie są sprężyny po obu stronach pod tapicerką i naciągasz ją tak jak Ci pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjon Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 w b5 jest inaczej, nie ma sprezyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi