Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Laik prosi o pomoc! będzie to grało w avancie czy nie warto? :) jaka Wasza opinia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam dylemat bo szybciej zabrałem się za audio w moim avancie zanim dobrze poczytałem. Wiem wiem trzebabyło poczytać wcześniej no, ale jeszcze nie jest za późno

a więc tak wcześniej miałem tylko 13 ori Blaupunkta w przednich drzwiach i wstawiłem zamiast nich 13 Hertz

http://allegro.pl/glosniki-hertz-dcx-100-3-wysylka-gratis-sklep-w-wa-i3740621618.

i teraz myślę żeby zakupić do tego

6x9 Hertz (chociaż nie wiem czy nie lepiej JBL tu też proszę o poradę, zależy mi na czystym brzmieniu ale też z basem - chciałbym się obejść bez suba żeby nie robić kosztów)

GŁOŚ. Hertz DCX 690.3 NOWOŚĆ super cena Sklep W-wa (3740618400) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i rzucić to w obudowę i do bagażnika mojego avanta (będzie ten dźwięk szedł z bagażnika, niby tylko roleta jest ale zawsze)

Obudowa pod głośniki 6x9'' KOL69 półka 2 szt. (3750762926) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

tylnych drzwi w ogóle bym nie ruszał tym bardziej, że i tak nie mam miejsca na głośniki w nich

do tego radio Alpine UTE

ALPINE UTE-72BT RADIO BLUETOOTH MP3 5 GRATISÓW (3717299085) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

jak myślicie będzie to dobrze grało czy lepiej sobie darować i odsprzedać te 13 i zrobić po "bożemu" czyli 16,5 w przód, wygłuszyć drzwi i z tyłu sub? Szczerze to też nie mam za bardzo funduszy i przy opcji którą opisuję wydałbym jeszcze na 6x9 ca. 200 PLN i obudowę 70 PLN a jakbym chciał po bożemu to na sam przód z 300 no i + sub czyli sporo więcej. Z góry wielki dzięki za podpowiedzi. Co byście zrobili na moim miejscu? Jak ktoś nie ma funduszy za dużo na audio to chyba też ma prawo posłuchać w miarę przyzwoitego brzmienia.

---------- Post dopisany at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ----------

a może boczki tylne kupić z miejscami na ori 16 i tam jakies 16 wstawic takze mialbym 13 z przodu i 16 z tylu i tyle, hmm?

Opublikowano

witam,sprzedaj wszystko i kup 16ki do przodu i suba do tylu ,tylne drzwi zostaw w spokoju,aha radyjko lepiej w tej cenie uzywke jak z alpin to serii cda ,300-400zeta kupisz,co do funduszy to lepiej zrob jedno np.przod,potem dozbieraj i kup sub i tak powoli zrobisz sobie fajne granie bo to co kombinujesz raczej nie bedzie fajne,ale to tylko moja skromna opinia :hi:

Opublikowano

Podzielam zdanie kolegi Grzegorza:D

---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:56 ----------

No i wszystko oczywiście zależy od budżetu. Jaki budżecik na przedni zestaw? (zachęcam do 16-stek, troszkę rezania ale warto...)

Opublikowano
  • Autor

dzięki Panowie, nie będę kombinował robię 16 z przodu i suba z tyłu, szczegóły zasięgnę z postów które już były

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

ok, dzięki za pomoc, jednak nie kombinuję, Założyłem u-dimki 16 :) są super, na moim radiu Alpine UTE72B grają niesamowicie pomimo, że drzwi wygłuszę dopiero na wiosnę i wzmacniacza jeszcze nie mam

Opublikowano

masz jakies foto z montazu tych glosnikow?

Opublikowano
  • Autor

Mauros nie chciał byś widzieć fotek z montażu, uwierz na słowo, na wiosnę zamontuję to w miarę profesjonalnie, na razie są przyczepione do boczków na jedną śrubkę i drut :) ale grają świetnie