areckzur Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witam forumowiczów ! Chciałbym zamontować nowy tłumik końcowy jeżeli się da to równiez środkowy(chociaz jest sprawny) do mojej Audi a4 2.8 193 kunie 2000r. Jednak słabo z dostępnością takowych a jak juz jest to cena kosmiczna. Moje pytanie czy mógłbym wsadzić tłumik z przedlifta ? Czy ma to jakiś wpływ konkretny na auto ? Pozdrawiam
czorny_07 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Witam forumowiczów ! Chciałbym zamontować nowy tłumik końcowy jeżeli się da to równiez środkowy(chociaz jest sprawny) do mojej Audi a4 2.8 193 kunie 2000r. Jednak słabo z dostępnością takowych a jak juz jest to cena kosmiczna. Moje pytanie czy mógłbym wsadzić tłumik z przedlifta ? Czy ma to jakiś wpływ konkretny na auto ? Pozdrawiam Mam końcowy tłumik jakbyś chciał, z przedliftem/liftem nie powinno być problemu
tomcio1600 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Chciałbym zamontować nowy tłumik końcowy jeżeli się da to równiez środkowy(chociaz jest sprawny) do mojej Audi a4 2.8 193 kunie 2000r. Moje pytanie czy mógłbym wsadzić tłumik z przedlifta ? Możesz z przedlifta. Pytanie tylko czemu chcesz wymieniać jeżeli uważasz, że jest sprawny?
Rekomendowane odpowiedzi