Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Elektronika - kamera sportowa - GoPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zastanawiam się aktualnie nad zakupem kamery GoPro Hero, zastanawiam się nad wyborem pomiędzy HD, Hero 2 a Hero 3 silver.

Czy posiada ktoś z Was może takową kamerę żeby wypowiedzieć się na temat działania itp ?

---------- Post dopisany 09-12-2013 at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany 07-12-2013 at 07:23 ----------

ref

Opublikowano

Ja mam, ale wersję Black Edition, do tego sprzętu trzeba przede wszystkim dokupić szybką kartę pamięci. A tak to sprzęt super. Ogólnie polecam nawet jako kamerki on-board.

Opublikowano
  • Autor

Blacka nie chciałem - bardzo różnicuje kolory. Barwy są jakieś takie nierzeczywiste.

Zamówiłem już 3 silver :) Myślę że będzie ok :)

Opublikowano

Panowie, czy pod GoPro można podpiąć jakiś inny LCD niż ten ORI mały za kupę pieniędzy ??

Opublikowano
  • Autor

Którą wersję kamery masz?

Moja 3 współpracuje przez WiFi z aplikacją na telefony komórkowe i tablety - które (co prawda z małym delayem) mogą służyć jako wyświetlacz oraz pilota.

Co do samego działania aplikacji - to jeszcze nie testowałem - bo dopiero w poniedziałek dotrze do mnie kamera :)

Opublikowano
Ja mam, ale wersję Black Edition, do tego sprzętu trzeba przede wszystkim dokupić szybką kartę pamięci. A tak to sprzęt super. Ogólnie polecam nawet jako kamerki on-board.

A mają funkcję nadpisywania?

Opublikowano
  • Autor

Wiesz że nie wiem. Dam znać jak sprawdzę ;)

Opublikowano
Wiesz że nie wiem. Dam znać jak sprawdzę ;)

Poczytałem i ....

Można nawet używać jej w samochodzie (jako dashcam), za pomocą trybu „loop,” który nagrywa obraz tak długo, aż zabraknie mu miejsca, po czym zaczyna go nadpisywać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dziś dostałem H3 silver - tylko szybki test bo to prezent pod choinkę od żony - więc miałem 10 min ;d

Powiem Wam że jakość surówki względem rejestratorów jazdy które miałem oraz np. aparatu samsunga st66 który posiadam - to rozwala je na łopatki.

Obraz jest za***isty a szerokokątna soczewka miażdży :)

Co do tego jak działa kamerka, funkcjonalności oraz obsłudze przez WiFi - wypowiem się po świętach - kiedy już ją oficjalnie dostanę ;)

---------- Post dopisany 27-12-2013 at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany 16-12-2013 at 20:52 ----------

Kamera jest zarąbista.

Obsługa po chwili użytkowania banalna.

Co do opcji uruchamiania przez WiFi - niestety chwilowo nie posiadam telefonu który by pozwalał korzystać z GoPro APP :)

Na dniach może nakręcę coś ciekawego - to wrzucę :)