Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Temat odnośnie kół do Audi A4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

dzięki, dobra robota !

235 jak włożę na taką felgę 18/8,5/et29-nie bedzie mi tarło ???

jak będziesz miał jutro wolną chwilkę to proszę sprawdz to czy na pewno masz 225 , tak ?

Opublikowano

na 100% mam 225/40/18

Opublikowano

A przy 18" w B8 nie powinno być 225/45 r18? Bo też zamierzam kupić opony z tym, że 19 i gdzieś czytałem, że przy oponie 225, ma być 225/40 r 19, a że chcę oponę 245, to powinno być 245/35 r 19. Jak to w końcu jest. bo już zdurniałem? :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

info będę miał w ostatnim tygodniu lutego - na pewno nie wcześniej

Opublikowano

Może i ja podłącze się pod temat bo też mam dylemat odnośnie zakupu felg na lato, 18", 19" co wybrać? Czy 143 KM to ogarnie?

Opublikowano

bez problemu - kupisz 18 - założysz na auto a za miesiąc będziesz je chciał sprzedać

Większe koło nie musi znaczyć szersza opona i gorsze osiągi :wink:

---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ----------

Autor wątku też myślał o 18

Podjechał na zlota - zrobił przymiarkę 19 porównał do obok stojącego mojego A4 na 18 - i już nie było rozmowy o innym rozm jak 19

Ps. A na 20 już go namawiać nie chciałem :decayed: - ale jak by przymierzył to kto wie :grin:

Opublikowano

Miron zgadzam się jak najbardziej z Twoją teorią...im wieksza felga tym auto lepiej sie prezentuje (Twoja galeria jak najbardziej to pokazuje) jednak trzeba brać jeszcze pod uwagę względy ekonomiczne... od 19" w górę to już są całkiem inne pieniążki:-(

Opublikowano

raczej będzie licho ja mam u siebie w s4 rotory et 43 i są równo z brzegiem błotnika a w rs4 mam et 24 ale jest sporo szerszy .

---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ----------

mam do sprzedania neony po 700 a ledy po 500 kpl oraz wiele cześci s4 s5 rs4 s line :wink:

Opublikowano

A właśnie miałem pytać skąd Wy macie takie promo ceny odnośnie lamp...ps. Jaki jest orientacyjny koszt wymiany wraz z kodowaniem lamp tył?

Opublikowano
raczej będzie licho ja mam u siebie w s4 rotory et 43 i są równo z brzegiem błotnika a w rs4 mam et 24 ale jest sporo szerszy .

---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ----------

mam do sprzedania neony po 700 a ledy po 500 kpl oraz wiele cześci s4 s5 rs4 s line :wink:

pochwal się ta RS4 w Moje Audi - sorry za OT :facepalm: wrzuc jak możesz zdjecie tej S4 na rotorach tak by było widać jak wygląda ET43 względem błotnika :hi:

Opublikowano
  • Autor

jeżeli chodzi o felgi 19, te od kolegi Mirona które mi użyczył na przymiarkę -jest fotka w tym wątku na 2 stronie -ostatnia odpowiedz,

pięknie się prezentuje auto , podejrzewam że na rotorze 19 przy tym srebrnym lakierze także będzie pięknie

bartez123, szkoda że dopiero teraz to napisałeś że masz neony za 700, szukałem i nikt praktycznie nie miał poniżej 1000, a jutro jestem już umówiony na założenie+lampy ,szkoda,ale już nic nie będę kręcił .

Opublikowano

Panowie czy felgi z fotki poniżej da się upchnąć w B8? 19" ET 29, szerokości felgi na dany moment nie znam a jak wspomniał bartez123 u niego rotory z ET 43 są na styk z błotnikiem...

wz_r_3.jpg

Opublikowano

Za pozwoleniem Sebastiana Official B8 A4 Wheel Gallery

Opublikowano
  • Autor

oj pieron, pieron ! wynalazłeś-wrzucasz ,a jest co -)

Opublikowano

O w mordunie pieron...nocka z głowy:-/

Opublikowano
O w mordunie pioron...nocka z głowy:-/

Kaju wyspales sie? :wink: jest kilka fajnych setupow w tej galerii :facepalm: w ktorym kierunku Ty idziesz jezeli chodzi o felunek?

Opublikowano

Myślę że jednak będę szukał jakiegoś oryginalnego wzoru Audi...Miron chyba zamieszkał mi w głowie tak jak Sebie i wychodzi na to że osiemnastka będzie ostatecznością. Ostatnio byłem na małej przymiarce:

evunyqes.jpg

Co do spania to tak jak widzisz, nadal nie śpię :eek:

Opublikowano

Ktoś ma ?

Model 8K0601025D

Opublikowano
Panowie czy felgi z fotki poniżej da się upchnąć w B8? 19" ET 29, szerokości felgi na dany moment nie znam a jak wspomniał bartez123 u niego rotory z ET 43 są na styk z błotnikiem...

http://s4.postimg.org/eza0trfpl/wz_r_3.jpg

Panowie doradzi ktoś coś na temat tych felg?

Opublikowano
Myślę że jednak będę szukał jakiegoś oryginalnego wzoru Audi...Miron chyba zamieszkał mi w głowie tak jak Sebie i wychodzi na to że osiemnastka będzie ostatecznością. Ostatnio byłem na małej przymiarce:

http://img.tapatalk.com/d/14/01/28/evunyqes.jpg

Co do spania to tak jak widzisz, nadal nie śpię :eek:

Moja A4 jeżeli chodzi o fele ma wyglądać tak :wink:

Audi_A4_Avant_Sweet_1.jpg