Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Concert III w B5 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Koledzy mam pytanie, szukałem na forum ale nie znalazłem nic na ten temat, może zle szukałem jesli tak to sorry... ale do rzeczy.

Mam u siebie radio concert plus i chce zmienić na concert III czy też II+ róznie piszą. wiem ze zmiana konsoli na 2 din itd, to ogarna ale jak z podłaczeniem ? nie bedize problemu ja u siebie mam bose jak to sie ma do siebie. wiem ze ramke bedzie trzeba przerobić ale to sie pobawie i ogarne zeby było ok.

miał ktos doczynienia z takim

image.jpg

a chce takie

bild_36499.jpg

bede wdzięczny za wskazówki :drunk:

Opublikowano

da się to połączyć cięcie lutowanie ewentualnie zakup przelotki z iso na fakra cała filozofia plus cany z radia do zegarów żeby podświetlenie działało i nie wyłączało się co 30 minut

Opublikowano
  • Autor

a jak z bose ? nie bedzie problemu, utraty jakości ? co sądzisz o tym radiu ? po opisie widze ze oblatany jesteś w temacie

---------- Post dopisany at 11:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ----------

no i czy ten concert czyta płyty z mp3 bo tyle co czytałem tle róznych opini, ze raz działą raz nie

Opublikowano
a jak z bose ? nie bedzie problemu, utraty jakości ? co sądzisz o tym radiu ? po opisie widze ze oblatany jesteś w temacie

---------- Post dopisany at 11:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ----------

no i czy ten concert czyta płyty z mp3 bo tyle co czytałem tle róznych opini, ze raz działą raz nie

Jesli wszystko dobrze podłaczysz i zakodujesz radio pod bose to wszystko bedzie grać.Concert III czyta mp3.

Opublikowano

tak jak kolega Szarik naipsał jak wszysto będzie prawidłowo podpięte i zakodowane to będzie grało. Jedyna uwaga to musisz patrzeć aby radio nie było w wersji USA bo nie będzie wyszukiwało stacji i nie da rady tego obejść i nie ma możliwosci przekodowania na eu.

Opublikowano
  • Autor

aż taki ciezki temat jest to podłaczenie ? ile mogą mnie za to policzyć ? widzieliście zeby ktoś u siebie to miał ? jak to sie komponuje z pulpitem b5 ? jakis kolega na forum miał ale nie moge odnaleźć kto :kwasny:

Opublikowano

ja mam podłączone u siebie rns-e i wszystko smiga ok. Jeśli masz troszke doświadczenia z elektryki samochodowej sam to podłączysz to nie jest żadna filozofia kupujesz odpowiednią przelotke z iso na fakra następnie ciągniesz cany do zegarów kodujesz radio i zegary i po sprawie