Tomson23 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam, Proszę o ocenę logów. przy odpalaniu chwilę przerywa jakieś 3 do 4 sekund nie wiem czy to może dawka paliwa? Nieraz zdarza się, że na wolnych obrotach również tak jakby przerywał. W logu pierwszym pozycja druga jest ok? załączyłem również logi z wtrysków. proszę o opinie. Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 013 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 018 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 023 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Jeszcze zrobiłem zrobiłem kolejne logi Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003,003,003,003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 013 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM nie zlogowałem grupy 018, zle tam w czasie przerwań pojawiały sie na wtryskach 128. nie zawsze na tych samych czy to może być mała dawka paliwa i jest brak reakcji na wtrysk? Dodatkowo zastanawia mnie w grupie 003 pomiar Exhaust gas recir. duty cykle. Pokazywał cały czas 99,6% . zgasiłem silnik, odpaliłem i przez chwilę pokazuje 99,6% a następnie schodzi w dół.
Rekomendowane odpowiedzi