Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

moja A4/S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebuję pomocy co do określenia pewnej rzeczy w moim autku.Jestem świeżo po zakupie Audi i chciałabym żeby mi ktoś wytłumaczył skąd na niej te dziwne znaczki porsche tzn znajdują się na słupkach między drzwiami z obu stron autko to A4 s-line 1.8T rok produkcji 1997 Quatro .Zaznaczam że są oryginalne te znaczki jakby wtopione w ten słupek.Co do autka to chodzi jak malina tego mi trza było...Jeszcze raz proszę o jakiekolwiek info

Opublikowano

kolego jak masz jakies foty to dawaj

Opublikowano
:szukaj: jeżeli można je wcisnąć to są to wyłączniki czujników ruchu w śrdoku samochodu.
Opublikowano

ja mam taki ale tylko przy moim fotelu ale koledze chodzi chyba o slupki na zewnatrz

Opublikowano

Chyba masz Audi produkowane w fabryce Porsche :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

ja mam taki ale tylko przy moim fotelu ale koledze chodzi chyba o slupki na zewnatrz

Jestem koleżanką [br]Dopisany: 12 Sierpień 2008, 19:11 _________________________________________________Za 10 min wrzucę zdjęcia i proszę o opinę tylko błagam jak kupiłam " paść" to mnie oszczędźcie w komentarzach.[br]Dopisany: 12 Sierpień 2008, 19:12 _________________________________________________jak tu się wrzuca zdjęcia? Hę?
Opublikowano

Witam koleżankę - wejdz na www.fotosik.pl, tam wrzuc swoje fotki a pozniej poprzez kody do tych zdjęc dajesz na Forum thumbup1

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

No to jeszcze daj te foty slupków

Opublikowano
  • Autor

zdjęcie jest tylko mało wyraźne ze względu na słaby sprzęt foto.

Opublikowano

Koleżanko dess75 zrób jakieś ładne foteczki gdzieś gdzie autko będzie się prezentowało lepiej :wink4: Bo w tym garażu to ciasno jak na robienie fotek :tongue4: Masz zmieniony grill przedni, ktoś wsadził od Ski, i ten emblemacik z klapy bagażnika polecam zdjąć :thumbdown: Bo to nie S4 tylko zwykłe A4 :przebiegly: A te znaczki Porsche są bardzo zastanawiające :mysli: I jest to pierwszy przypadek na forum takiego czegoś :kox: Może to jakaś limitowana seria? Te znaczki są po obu stronach autka? I polecam fotki autka dodawać do pierwszego posta, tutaj się chwalimy swoimi autkami :good: Zrób ładne foty i wrzucaj do 1 posta w tym temacie, opisz ładnie wyposażenie itd. Fotki wnętrz też mile widziane :good: Pozdrawiam! :hi:

Opublikowano
  • Autor

Znaczki są po obu stronach a co do grilla i S4 z tyłu to auto kupione jest od pana w wieku powiedzmy szczerze dość podeszłym który był jego pierwszym i jedynym właścicielem i nie sądzę żeby robił jakieś modyfikacje poza tym widziałam zdjęcia z dnia zakupu(w salonie) i nic nie dodano i nic nie ujęto.Wyposażenie to ma wszystko co można było wsadzić w tamtych latach w samochód chyba...

Opublikowano

Koleżanko nawet nie ma takiej opcji!!! :no: Nie uwierzę w to że to autko wyjechało z salonu z grillem od Ski i znaczkiem na klapie od Ski po lifcie :naughty: Ten znaczek co jest na klapie, był zakładany w Audiczkach S4 (silnik 2,7 BiT) po lifcie czyli od 1999 roku :wink4: Wcześniej był znaczek idenatyczny jak ten co masz na grillu i na kierownicy jeśli masz 3ramienną (skoro napisałaś s-line, ale s-line nie było w B5 :no: możesz mieć parę dodatków i lepsze wyposażenie, ale nie s-line i nie S4) Pokaż fotki wnętrza :wink4: I kolejna sprawa, jak dla mnie autko wygląda na malowane :decayed: Sorry ale ten przód wygląda jakby z salonu wyjechał, chodzi mi o lakier :rolleyes: Brak jakichkolwiek zadrapań, żaden kamyk nie uderzył? Przez tyle lat? :mysli: Zrób lepsze zdjęcia i najlepiej pokaż też kody wyposażenia jakie masz na wklejce (wklejka jest albo w książce serwisowej albo w bagażniku obok koła zapasowego, tam gdzie numer VIN) Zrób zdjęcie lub wypisz te kody (trzy literki/cyferki np. 1BE itd. w słupkach jest to wypisane) I ten wydech też nie jest z tego autka, więc albo właściciel miał syna co się w to bawił i dziadziuś nawet nic nie wiedział, albo ściema :rolleyes: Nie stresuj się tym :wink4: Jak chcesz to ja się mogę z Tobą zamienić na grille, ja Ci dam taki jak powinnaś mieć a Ty mi dasz ten swój :kox::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Sciema czy nie samochód ma 3-ramienny ster ze znaczkami wykręcała na autobanie 230km/h auto ma ryski i zadrapania tylko zdjęcia tak wyszły jak z salonu na żywo nosi normalne ślady użytkowania.Grillem się nie zamienię bo to między innymi dla tego ją kupiłam bo mi się on spodobał.Auto mam dopiero 3 dni.A teraz poproszę o odpowiedź na pytanie o znaczki Porsche?

Opublikowano

Dorotko spokojnie :) Bez nerwów, ja tylko mówię jak jest i co widzę :wink4: Też mam tą 3 ramienną kierownicę, bo to dodatkowe wyposażenie było, ale nazwać tego s-line nie możemy bo wtedy Audi nie miało czegoś takie jak s-line :) Ale tak jak mówię zrób ładne fotki i poszukaj na forum ciekawych informacji o swoim autku i bez względu na to czy ma znaczek i grill od S4 to jest super autko A4 z silnikiem 1,8 T i te 230km/h to normalka dla tego silnika :good: Powiem Ci jeszcze że występowała mocniejsza jednostka silnikowa 1,8 T 180KM oznaczenie AJL :wink4: Jakby nie było gratuluję autka! :good:

Opublikowano
  • Autor

pytanie techniczne to co mam pasek czy łańcuch rozrządu bo trzeba zrobić wymianę olejów i jak jest pasek to całego rozrządu żeby się kulało długo jeszcze[br]Dopisany: 12 Sierpień 2008, 23:20 _________________________________________________AUDI A.G. A AEBQ ABD R92 S5 takie ma oznaczenia i dziś juz do garażu nie schodze

Opublikowano

Sciema czy nie samochód ma 3-ramienny ster ze znaczkami wykręcała na autobanie 230km/h auto ma ryski i zadrapania tylko zdjęcia tak wyszły jak z salonu na żywo nosi normalne ślady użytkowania.Grillem się nie zamienię bo to między innymi dla tego ją kupiłam bo mi się on spodobał.Auto mam dopiero 3 dni.A teraz poproszę o odpowiedź na pytanie o znaczki Porsche?

może poprostu przykleił, tak jak tylny emblemat s4

Opublikowano
  • Autor

one są integralną częścią słupka i dobra koniec dociekania bo za moment dowiem się że auto mam zespawane z czterech różnych

Opublikowano

AUDI A.G. A AEBQ ABD R92 S5 takie ma oznaczenia i dziś juz do garażu nie schodze

Skąd te oznaczenia? :decayed::naughty:

AEBQ = silnik AEB 1,8T 150KM Q czyli quattro :good:

S5? :kox:

R92? :mysli:

[br]Dopisany: 12 Sierpień 2008, 23:30 _________________________________________________Spokojnie koleżanko nie stresuj się :wink4: Pokaż ładne fotki autka :wink4: Ocenimy z ilu było spawane :polew: Żartuję :wink4: