audib8 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 miałam wybitą szybę - wkleili nową i jest problem : mam lusterko wewnętrzne bez czujników tylko przyklejane do szyby - szyba miała już przyklejony uchwyt do którego mam wkręcić lusterko problem w tym, że za nic nie mogę odkręcić tego starego uchwytu miał ktoś podobny przypadek? próbowałam nawiercić uchwyt(stary był metalowy, nowy na szybie jest plastikowy) i przekręcać śrubokrętem ale ledwo tylko drgnął i koniec
dudas307 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Nawierć dwa otwory na krawędziach i użyj tego Poproś kogoś o pomoc w przytrzymaniu uchwytu i kręć w lewo szczypcami. Nie zraź się na początku jak się tylko delikatnie przesunie, bo trzeba z chlebkiem trochę
audib8 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2014 od kilku dni próbuję i nic może spróbować czymś natłuścić? ale to i tak nie wejdzie w szpary... dziwi mnie też, że oryginalnie ten wkład jest z metalu, a na szybie, wprawdzie zamienniku mam plastik
Rekomendowane odpowiedzi