szafir Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Witam, mam siwe (siwawe) wnętrze samochodu. Ładnie wygląda z jasną welurową tapicerką, ale głównie od butów przy wsiadaniu/wysiadaniu na plastikach progów mam trochę czarnych śladów i trochę białego pyłu gdzie nie gdzie po lakierniku też weszło w plastik. Proszę o poradę czym to zmyć, żeby wyglądało lepiej, a nie gorzej.
blaszczuEL Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Tak jak Griffe napisał - nic dodać, nic ująć. Ewentualnie możesz jeszcze podziałać "Magiczną gąbeczką" np firmy 4Nano
szafir Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dzięki Panowie za informacje. Ciekaw jestem tej gąbki.
briano Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ktory konkretnie apc kolego sa tego 2 str na allegro. Ja mam jasny lekko Zapuszczony srodek w niektorych szczelinach nie da sie doczyscic brudu.
szafir Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2014 Taki Apc? Carplan Ultra uniwersalny PŁYN CZYSZCZĄCY APC 0.5l (3813440762) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Griffe Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nie znam, nie uzywam firm wschodzacych zaopatruje w sklepach specjalistycznych. Jak sa na aledrogo APC firmy ValetPRO to bierz smialo. Megsa APC jest bardzo dobre.
briano Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzieki za odopwiedz widze Valetpro jest soporo tanszy i butla wieksza a mowisz ze robi robote? podobnie jak megsa?? A po tym umyciu mozna pociagnac poorboyem natural? czy tylko samo aps wystarczy?
Rekomendowane odpowiedzi