slimaczek89rz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Jak wyżej, Bawiłem sie troche dziś instalacją tzn: dodałem jednego plusa do licznika, ściągałem kostke z z manetki świateł. OD tamtej pory non stop świeci mi podświetlanie rejestracji. Ściągałem jeszcze reaz kostke od manetki ale bez zmian, kable całe:facepalm: Macie jakieś pomysł co sprawdzić?
Szarik Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Z jakiego powodu dodałeś dodatkowy plus do licznika ?
Marcin6 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Odłącz tego plusa, jeśli przestanie się świecić to już wiesz co jest
slimaczek89rz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dodałem bo nie mam podświetlania klimatronika, dodałem + do kabla odpowiedzialnego za podświetlanie konsoli ---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:08 ---------- Żle się wyraziłem. nie dołożyłem do licznika tylko: wypiąłem kabel z licznika i do tego kabla dodałem + ---------- Post dopisany at 11:12 ---------- Poprzedni post napisany at 11:11 ---------- tak mysle... że chyba zrobiłem gdzieś zwarcie przy manetce od świateł, bo gdy ją wypne to problem znika ---------- Post dopisany at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ---------- Problem rozwiązany:hi:
basik9634 Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 co było problemem z tą rejestracja bo mam podobnie ze s ie zapaliła
slimaczek89rz Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Opublikowano 24 Lutego 2014 heh... podałem + na jeden z pinów przy liczniku i się swieciło cały czas. Odpiąłem i przestało:decayed:
basik9634 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 aha no to u mnie jest cos innego bo nie wiem czy manetka sie nie przepaliła i puszcza cały czas prąd na rejestracje
Rekomendowane odpowiedzi